Atsakymai

  1. 2

    pas mus ir gi tokia problemele.. 5 metai nepavyko, bet stebejau save ir sukuriau tokia skaiciuokle.. tikiuosi si menesi prikibo.. bent taip jauciuosi.. susiskaiciuok puses metu laikotarpio dienu vidurki.(nuo pirmos menesiniu dienos iki kitu, ir taip kiekvieno menesio). kai turesi vidurki, pasiskaiciuok 14 dienu pries ateinancias dienas.. butent ta diena vyksta ovuliaacija.
    pvz:
    32
    26
    46
    29
    32
    32
    vidurkis 32,8.
    nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos suskaiciuok 32 dienas ir is ju atskaiciuok 15.
    Tarkim balandzio 20 pirmoji ciklo diena.
    Kitos menesines geguzes men. 21. Nuo sitos dienos atimk 15 dienu atgal. Ovuliacija geguzes 7 diena.. santykiai turetu buti dvi dienas is eiles 6 ir 7 dienomis.
    As jauciuosi pastojusi, paziuresim ar pasiteisino mano skaiciuokle.. :)) sekmes

    Laimute86

  2. 2

    man ta pati beda buvo jog menesines nereguliarios ir vis nesisekdavo pastot. susitariau su savo ginekologe jog kas kelias dienas uzeisiu pas ja ir vis darydavome ekoskopija is vidaus taip ir suzinojome kada vaisingos dienos. O per vaisingas dienas dar susileidau vaistu ampule kuri skatina pastojima taip pastojau jau po pirmo men bandymu

    ginnta

  3. 1

    Patarciau per menesines pasimyleti... (gal kaip nelabai skamba, bet... )

    pilikute

  4. 1

    Niekaip nesuskaičiuosit, nebent testai padės

    Ganešas

  5. 1

    Internete skaiciuoklei susiskaiciuoju :)

    Anonimas

  6. 1
  7. 0

    Naudokitės ovuliacijos testu - pirmas bandymas su jais buvo sėkmingas :)

    Anonimas

  8. 0

    Man mėnesinės buvo spalio 12 dieną prasidėjo vakar vos vos tepliojo. Tyrėnau ne saugų lytinį aktą du kartus. Ar yra tikimybė pastoti??? Mano mėnesinės nereguliarios.

    Ingr_duke

  9. 0
  10. 0

    aciu visom.:) na taip ir bandom dabar pirma menesiuka megautis vienu kitu ir laukti:)) bet jau kelinta diena skauda pilvo apacia na to skuansmo nemoku apsakyti koks jis yra.. ir i tuoleta lakstau kad 10min toks vaizdas kad kazkas su pusle sakau gal koks pusles uzdegimas ar kas nelabai suprantu, ir bijau gerti kokiu nors vaistu:/nz ka cia daryti reikia

    agnute88