Atsakymai

  1. 4

    Jaigu duodi vitamina D tai po kiek laiko tikrai praeis ta prakaitavinas.

    mamyciuke

  2. 4

    tegul apziuri jusu pediatre, tai gali buti rachito pozymiai,reikia didint vit D doze,bet cia turi pasitart su savo gydytoja.

    Milana69

  3. 3

    Kai tik eidavom pas gyd., visada patikrindavo pėdutes ir rankutes, ar neprakaituoja. Pagal ai skirdavo vit. D dozes. Mes gėrėm po 4 lašiukus, vėliau sumažino dozę. Gal tikrai, skirta dozė per maža, o gal tiesiog karšta, juk dar vis vasara:) Pvz., mano mažutės labai prakaituoja galva tuo metu, kai maitinu priglaudusi prie krūties, bet kai tik nustoja valgyti, iš karto praeina. Rachito požymių mums neįtarė.

    elegancija

  4. 3

    Buvo ir mum taip. Gyd. pakoreaguodavo lasiuku vitamino D kieki ir tiek.

    jurc

  5. 3

    Taip, kasdien duodu po 2 lasiukus. gyd. skyre nuo 1 men..

    Ausrine

  6. 3

    ar duodi vitamino D ? mum gyd sake kad jei prakaituoja tai gali buti rachito pozymis..

    kristale

  7. 2

    aisku tai gali but del vitamino D stokos, bet dabar vasara, tad sunkiai tiketina, gali buti igimtas dalykas, kai vegetacine nervu sisitema hiperaktyvi, na nepamenu kaip sita diagnoze tiksliai vadinasi. Tai is esmes nieko baisaus, tik kosmetinis diskonfontas. Bet stebet del nuplikimo pakaucio srityje butina.. ir siek tiek saulutes kol jos dar yra..

    gertruda

  8. 2

    Jei saltos rankytes ir vis tiek prakaituoja, tai nemanau, kad nuo karscio, jei butu karsta tai butu ir rankytes karstos. Matyt jau reikia didinti vit. D lasiuku kieki, nes gali prasideti rachitas. Pasakyk savo vaikucio gyd. ji pasakys kas yra, ar reikia daugiau lasiuku duoti.

    Erika_P

  9. 2

    dazniausiai prakaituoja del rachito, tad siulyciau nedelsti ir pasikonsultuoti su gydytoju... turejom tokia problemyte ir zinau, kad geriau su ja kovoti kuo anksciau

    Ausrute

  10. 2

    daktare turetu pagal viska padidinti vitami D doze

    Estėja