Atsakymai

  1. 2

    Mano mazyliui pirmieji du dantukai isdygo jau antram menesi.Retas atvejis :) O kiti dygo sunkiau, pamasazuodavau Kamistad tepaliuku ir siaip duodavau kramtuku,kad pats dantenas pamasazuotu.

    Linute39

  2. 2

    mums 5 mnesiai, buna ir mums tokiu naktu , ir net dienu, zirzia , o nakti karta uzmigo 3nakties pabudo 7 ryto, tada buvo tiesiog baisu tokios dienos ir naktys. dabar jau 5 diena kaip rami ir nakti miega, bet seilejasi kaip is krano begtu seiles, ir pirstas istisai burnytej , kartais net kumsti bando sukist..tai vis laukiam kaada isdygs.

    Mamaaa1987

  3. 2

    gan irzlus,pirstukai burnytej,nuolat tepiau su dentinox geliu,naktys pusiau miegotos,bet sakyciau greitai isdygo visi dantukai ,nepilnai 2 metu jau visi 20 sudyge buvo

    ruta26

  4. 2

    maniškiui irgi 6, bet dar nei vieno dantuko, nors dantenos pabrinkę, o zirzimas, net vargina... naktimis budinėja dažnai, kartais verkia ir labai prastai miega.

    axsta

  5. 1

    Na mums dantuku dygimas aciu dievui tikrai ganetinai lengvas buvo . Na kai pats pirmas kalesi pamenu viena diena pries prasikalant labai jau kaprizijo ,verke labai , o seip tai tepdavom dantenytes DENTINOX tepaliuku ir viskas lengvai kazkaip praejo .

    Spinduliukas

  6. 1

    Kolkas tfu tfu tfu lengvai dygsta , du pirmieji isvis lengvai , treciasis biski suniau kartais pazirzenam , o toliau kaip bus matysim

    Mazute

  7. 1

    nieko ipatingo mano vaikui nebuvo,tik seilejimasis

    Anonimas

  8. 1

    na mum buvo visaip - pvz pirmuju dantuku dygimo visai nepajutau, isdygo 2 perliukai apacioj ir tiek ziniu. o va sekantys dantukai dygo kelis menesius, buvo ir temperatura ir bemieges naktys. isdygo 3 dantukai iskart. kadangi pas mano dukra jie dygsta "urmu" tai tas dygimas jauciasi tikrai - buna pikta, blogai miega, prasciau valgo, ir tai tesiasi kelias savaites ar net menesi o jau pries pat dantuko prasikalima sukyla temperatura, buna sloga - atrodo kad vaikas serga. isdygsta dantis ir baigiasi visos temperaturos ir slogos jau vos ne sekancia diena :)
    is tikro labai isvargina emociskai mane tas laikas kai vaikas buna piktas, nori tik ant ranku. valgyti nori, bet skauda, nervuojasi, verkia be priezasties. tada aisku stengiuosi uzimti, linksminti ir per diena issikraunu pati, nebeturiu jegu. o dar laukia sunki naktis. zodziu dziaugiuosi kad jau palyginus nebedaug mum liko uzsiauginti, dar 8 dantukai ir viskas :)

    arcita

  9. 1

    na pamenu nelengvas, naktim nerami budavo

    vestina

  10. 1

    mums dygo iskart abu dantukai,tai laikotarpis buvo nelengvas,kiaura para vaikas buvo irzlus,nuo ranku nenueidavo.nakti labai muistesi.gelbejomes zvakutemis nakti.o diena duodavau uzsaldyta zaisliuka,kazkiek padedavo

    airine