• 6ats.

    ar zino everything5pounds.com ?

    ar turite prekiu is sito puslapiuko? ar patenkintos pirkiniais? o gal pacios perkate ir perparduodate daiktus? :) kokia nuomone?:) o jeigu skaitosi cia reklama, tai is karto labai atsiprasau :) tiesiog norejau pasiklausineti :)

    shirsyteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Pirkausi batus ir suknytę. Suknyte visiškai buvau nusiylusi, nes nuotraukoje super atrodė medžiaga, spalva, o kai gavau tai kaip naktiniai - persimato ir spalva neatitiko, blyškesnė buvo.
    Batais buvau iš dalies patenkinta. Šiaip super ir laikė ir gražūs, bet jau brokuotus gavau. Jie tokie zomšniai šviesūs buvo ir matosi, kad kažkas buvo ar užmesta ant jų ar tiesiog įbrėžta su kažkokiu juodu daiktu aštriu.. na kadangi šviesūs batai tai tas juodumas labai matosi ir dar pačiam priekyje.. bandžiau panaikinti, bet ten gal net sakyčiau kažkokie klijai, jau matyt bandyta gramdyti ir vis tiek likęs toks plėmukas.. žodžiu išeigai jau užsidėti negalėjau.. Spalva irgi man nelabai atitiko, na bet ne tragedija buvo, graži spalva tokia kokia buvo. Ir dar kai gavau tuos batus įdomiai pasirodė jų dydis. Ant bato aulo vidinėje pusėje rašo po 37 dydį, o viduje įsiūtas vidpadis 36 ir 37. Nu atrodo vienodi batai, bet vat kokie neatitikimai ;D Mokėjau 25 Lt tai tikrai negaila dėl to plėmo ant bato priekio ar kad medžiaga itin plona suknelės kaip naktinukų :) Daugiau neužsakinėjau, bet manau reikės vėl pasidairyti, nes kaip už tokią kainą tai galima kai ką gražaus atrasti ;)

    lydekaite

  2. 1

    Man teko turėti jų produkcijos ,nenusivyliau bateliais :)

    safyra

  3. 1

    aciu uz info :) pati uzsisakiau rankine ir batukus, tai neaisku kaip ten kas bus :) as is platintojos uzsisakinejau, tai brangiau gavosi, nes pati nelabai orientuojuosi kaip ten uzsisakineti :)

    shirsyte

  4. 1

    As sakiausi is ju batus ir pora palaidiniu, viska grazinau atgal, nes man labai nepatiko kokybe, tokia prasta, turgaus smutkiu lygio, gal net blogesne, daugiau i ta puslapi nei nosies nekisu. Pigus sh...

    Vita_321

  5. 1

    mano mama dyrba su platintoja,tai as tiesiai is jos ranku perku,jai patinka kas

    ABMamyte

  6. 1