Atsakymai

  1. 2

    Gal geriau duokit ne tokį riebų, po to gal pilvuką skaudės vaikui

    Ganešas

  2. 2

    Rebesni geriau nedavineti,per rebu bus,mes bandem,bet dar blogiau miegojo,tiesiog pries miega pamaitinkit kose,o keliasi,nes dar mazas ir nera grafiko,nesijaudinkit,viskas gerai,teks dar pakenteti :)

    Jolka123

  3. 1

    Duokit misinuka, liesa karves piena, 3,5 riebumo per riebus vaikui.

    Anonimas

  4. 1

    na tokio amziaus vaikui isvis nepatartina dar duoti pieno ,sake gyd tik nuo metuku duoti.na manau jo toks iprotis jau keltis valgyti bet tai paskui isaugs.isvis nakty butugeriau tik arbatas duoti nes skrandukas turi pailseti.

    Anonimas

  5. 1

    mes daktarės klausėm ,kokio riebumo duoti vaikui piena,ji atsakė geriausia vaikui gerti 2,5 - 3 ,0 riebumo piena ,jo nereikia virti ,nes jis pasterizuotas ..mūsų mažoji geria '' namini natūralu piena'' pirktinis,jei labai jis patinka :) ,

    nežiniukė

  6. 1

    SHIRSYTE: kas cia keisto :) ir kam ji virinti :)

    Jolka123

  7. 1

    Mano ir kelesi po kelis kart pieno gert , tik as daviau 3.5 proc nuo metu laiko . Suejo vaikui 2 metai pats atsisake naktiniu valgymu . Klausiau gydytoju kodel vaikas virs metu ir naktimis valgo tai paaiskino jei jis labai judrus diena laksto o nakti organizmas reikalauja .

    wiktoriuke

  8. 1

    toks mazas jau piena is parduotuves geria? :) man labai idomu, o tai ji pavirinat? ar tik pasildot? :) as nedrystu taip anksti :)

    shirsyte

  9. 0

    tokio amziaus as jau pienuko neduodavau tik vandenuko atsigerti po to ir tai nutraukiau

    Star_blue

  10. 0

    Duokit misinuka,jis ir sotesnis,ir tinkamai subalansuotas.Parduotuveje tikro pieno ir su ugnimi nerasit,ir jo riebumas ka raso vis vien neatitinka tikroves.Ten taip pat pienas is milteliu,tik daug prastesnes kokybes,nei skirti vaikams misinukai,ir chemijos nemazai.Neveltai neprarugsta ir daugiau nei per menesi,Ir tikrai ne del to kad pasterzuotas.Nuodai tas karves pienas.

    Anonimas