Atsakymai

  1. 3

    nesvenciam su vyru,eiline diena ir tiek

    ruta26

  2. 3

    mes su vyru mylime vienas kita, tai beabejo svenciame. mums kasmet tai buna labai ypatinga diena. dovanojame vienas kitam mielas dovanas ir romantiskoje aplinkoje praleidziame vakara/nakti ;)

    Yuki

  3. 3

    Mes nesvesim,nera cia jokia svente,cia daugiau jauniems,kurie nesenai draugauti pradejo arba dar neturi vaiku,o mes tai kaip ir kiekviena vakara,pavalgisim,na gal kokio sampano isgersim ir viskas.

    Jolka123

  4. 2

    Mes nesvenciam, nes man tai atrodo banalu, plius esu visiska anti-romantike. Skanias vakarienes valgom kone kas vakara, tai vyro niekuo nenustebinciau, o zvakes, roziu ziedlapiai, sampanelis ir korsetukai tegul lieka astuoniolikiniams pirma kart isimylejeliams :)

    Vita_321

  5. 2

    Nors mums isskirtiniu akimirku ir netruksta,net kasdieniniame gyvenime.Bet valentino proga,tikrai kasatrt atradandame ypatingu uzgaidu,ir tikrai jos labai suartina.Ir si diena mum ne tam ,kad didesnes meiles ar naujoviu "iskaulyt" vienas is kito, o tai pagarba savo seimai, savo pomegiams ir svarbai pabrezti.Kad tikrai nesusvetimejome,nenutolome,o kasdiene rutina taip pat musu neslegia,ir tai jokios pareigos.O noras gerbti bendra gyvenima.

    Anonimas

  6. 2

    Gerai,kad vyras prisimena,kad mane reikia myleti ne tik per Valentino diena,bet ir visas likusias dienas metuose :)) Bet jam patinka parnesti ka nors per proga,be progos:) Kad ir tai mazas dalykelis:)

    laiminga1993

  7. 2

    galima sakyt, kad mes su vyru nesvenciam. O kodel? PAprasciausiai todel, kad meile rodom kasdien, o ne kazkaip ypatingai daugiau karta metuose per sia diena. Man visi tie menkniekiai kaip dovanojami meskuciai, sirdeles ir panasus dalykai atrodo beverciai ir man tai pinigu ismetimas :)
    Tad musu valentino diena buna yprasta diena, nebent prie draugu prisijungiam ir kazkur nueinam, bet nesvest, o taip apsedet, pavalgyt :)
    O kad ir nesvenciu jom, man svenciu visai netruksta, tad nepasigendu tokios dienos :) Nustebint mylimaji galiu bet kada :)

    Adri

  8. 1

    Na mes pamineti visad paminim sia graze svente:) kaip vaikai aplink sukasi,nelabai isimintinai ir galim ja praleisti:)

    gintarevilte

  9. 1

    Roziu ziedlapiais ar uzsakytu viesbucio kambariu labiau gi zmogaus nemylesi. Mudu su vyru Valentino dienos nesvenciam, ja tik paminim.

    Imbiere

  10. 1

    Mes nesureiksminam sios dienos, meiles demesio visus metus per akis vienas kitam rodom.

    Anonimas