• 7ats.

    Kramtukas- žindukas. Esu maciusi kazkur internete , kad parduoda toki dalyka, manau , kad tikrai geras daiktas, kadangi mano meraite visada soske apsuka ir kramto laikikli :) tai jai tikrai manau, kad patiktu, todel klausiu ar jusu vaikas toki dalyka turi, ar turejo? ir gal zinote kur galima isigyti nauja? nes kur matau visur deveti, ieskojau keliose kudikiu prekiu parduotuvese, bet neradau. o gal nemoku tinkamai paaiskinti ko man reikia? :)

    shirsyteVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    turejom - buna pirkti norfoj. kramtukas zinduko formos, bet kazkoks suplotas. vaikui visai nepatiko, nei karto nemaciau kad griauztu ar net ziastu tai taip ir metosi kazkur tarp zaislu.

    arcita

  3. 1

    mes tokio neturejom ir nemaciau tikslo tokio pirkti...tad nereiskia kad ir tas kramtukas jusu mergytei tiks, gal turite galimybe kur pabandyti jai "paragauti" kad nebutu bereikalo ismesti pinigeliai...

    iirina

  4. 1

    aciu, mes turim kramtuku daug, bet jai visiskai jie neydomus, pasiciumpa soske ir visada apsukusi kramto soskes rankenele, rradau gal tikslesniu pavadinimu kramtukas-ciulptukas :) devetu daug yra... gal reikes atidziau ieskoti :)

    shirsyte

  5. 1

    kramtuko-žinduko ,neteko matyti ir mes tokio daikto neturėjom :( ,jus galit nusipirkti kramtuka žaisliuka nedideli ,ir jusu mažajai tikrai jis patiks :)

    nežiniukė

  6. 0

    pabandykit pažiūrėti vaistinėse ,gal rasit :)

    nežiniukė

  7. 0

    mes toki turejom,gavom dovanu tai net neisivaizduoju kur jy galima isigyti:) manau tikrai turetumet rasti vaiku parduotuvese :) sekmes beieskant

    gintare4240