Atsakymai

  1. 5

    nu jo istikro geda net prisipazint bet per visa savo gyvenima nesu perskaiciusi nuo pradzios iki pabaigos ne vienos knygos,aisku dar gyvenimas nesibaigia gal senatvej imsiu skaityt :) :) :)
    neidomios man knygos nei romanai nei moksline literatura ,jei skaityciau tai uzvertus lapa neatsiminciau ka skaiciua praeitame lape :) as geriau paskaitineju zurnala koki ar siaip internete straipsni koki ,pasidomiu naujienom ir visa kita,o knygom tikrai ne,nera vietos jom mano namuose po kol kas :)

    Milana69

  2. 4

    Žinau EWELINA,kad labai mėgsti skaityti knygas.
    Aš tai labai istorinius romanus ir šoilakiškus neįšgalvotus patinka skaityti. Pvz.mano kolege parašė du romanus ,tai negalėjau ryto sulaukti kas ten bus toliau.

    Deimax

  3. 4

    as niekada nemegau knygu skaityti, gal pagalvosit kad as neisprusus ar dar ka, bet nieko negaliu padaryti.. manes jos nesudomina.. bandziau skaityt bet neiseina :D man labiau patinka zurnalu straipsniai :)))

    kristale

  4. 3

    Labai patinka skaityti knygas,mama sakė kai buvau maža su knyga net užmigdavau,labiausiai patinka psichologinio pobūdžio,o šiaip kiekviename žanre galima atrasti puikių knygų,kurios įsimena ilgam,kartais paskaitau ir meilės romanų,bet jas dažniausiai per dieną ir perskaitau,bet tada namie normaliai nieko nepadarau;-)Paskutiniu metu rečiau beskaitau nėra tam daug laiko,jei yra laisvesnio laiko dažniausiai praleidžiu prie kompo....

    debesėlis

  5. 3

    Skaitau pigius meiles romanus. jie greit persiskaito ir gyvenimas pasaldeja:) :P

    Baraniuka

  6. 3

    skaitau ir labai daug:) skaitau ivairiausius zanrus, nemegstu tik fantastiniu:) nesenai perskaiciau A. Diumos ,,Karaliene Margo,, idomi ir lengva knyga, dabar skaitau vel diumos knyga ,, Po dvidesimties metu,,

    vaida1983

  7. 3

    Visai kristale taip negalvoju,o kad nepatinka knygų skaityti,greičiau dar neužpuolei ant įdomios,kuri tau tuo momentu tave domintų.:)

    Deimax

  8. 2

    Man knygos ypač prieš miega gerai....:)

    laimike

  9. 2

    Man patinka skaityti romanus, psichologinius romanus, ir istorinius romanus...

    laimike

  10. 2

    na nesu knygu megeja...

    daina