• 5ats.

    Mieli tėveliai, kur ieškojote idėjų įrenginėjant vaiko kambarį? O galbūt patys fantazavote ir kūrėte interjerą? :)

    Taip pat prašome patarimo dėl baldų - kokio gamintojo rinkotės? Pirkote iš parduotuvės (kokios?) ar užsakinėjote gaminti? Gal kas kokią nuorodėlę numes , kur galima būtų pasižvalgyti? Iš anksto dėkui :)

    olianaVaiko kambarysĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Sienas nudažėm lygiai (salotine spalva), papuošėm sienų lipdukais su mikės pūkuotuko veikėjais, pakabinom Pūkuotuko laikrodį, ant lagų roletus baltus su geltonom gėlytėm. Baldai - kad mažiau vietos užimtų, pirkom tokį, kur lova viršuj, o apačioj spinta, stalas, stalčiai, lentynėlės telpa .Pora languotų kartoninių dėžių žaislams, oro drėkintuvas meškiukas, ir viskas.... kai nusibos, sienų lipdukus galima pakeisti.

    marcipana

  2. 1

    Kadangi musu vaiko kambarelis nedidelis, tai vietos fantazuot labai nebuvo. Visu pirma dazem sienas - spalva rinkau universalia, tik papildomai sienoms papuosti naudojau specialius vaikiskus sienu lipdukus, kurie lengvai nusilupa negadindami sienu - pvz vienoj sienos ''ikurdinom'' zverelius su ugio matuokle, kitoj sienoj ''auga'' saka su lapukais ir ziedukais, ant kurios sedi vovere, peleda. Man tie piesiniai labai patinka, o ir vaikas smagiai apziurineja, pirstukais rodo...
    Lovyte medine turejom nuo gimimo, tai tik nupirkau komoda tokios pat spalvos, kad tarpusavy deretu.
    Uzuolaidas kabinom berniukisku spalvu - melynos, zydros.
    Staline lempa melynu gaubtu, zaislu dar nera, nes ten vaikas tik miegot eina, kol dar mazas...
    Kaip ir viskas...

    Vita_321

  3. 0

    Tema sena, bet visur ieskom ideju ir atsilipiemu, tai zadinam visas rastas temas :) mes irgi ruosiames atnaujinti vaiku kambari ir renkames sienu lipdukus, kazka tokio:

    http://www.pirkiniupasaulis.lt/dekoravimo-lipdukai/486-dekoravimo-lipdukai-zaismingas-medis.html

    http://www.cyplius.lt/mergait279ms.html peledos 03

    Tai va, gal kas is patirties papasakos, kaip jie laikosi ir as nenusilupa labai lengvai, nes mazoji tai dar megeja visko pakrapstyt :D

    Atig

  4. 0

    mes irengeme Hello Kitty tema:)))

    Anonimas

  5. 0

    As tai pati galvojau, kambarys mazas, tai nesinorejo perkrauti baldais, siaip internete daug gali ideju pasiziureti ir skirtingas sudejusi gauti puiku varianta. Dar vienas patarimas nueiti i baldu parduotuve ir labai susidomejusiai klausineti, visas idejas papasakos :)

    sunlight