Atsakymai

  1. 3

    man vasara irgi gali tekt vienai gimdyt, bet as kazkaip nesibaiminu, turbut nebus kada galvot ar esu viena, ar su kazkuo is savuju, o manau ir personalas gal labiau pades, jei matys, kad esi viena :)
    galvok tik apie savo mazyli, tik kelios valandeles ir jus turesit vienas kita ;)

    Vita_321

  2. 3

    gimdysi tikrai viena, vyras kartu negimdis, o jeigu norejai paklausti ar gimdykloj gimdyve ne viena buvai, tai bent jau mano atveju tai gimdykla irengta tik vienai gimdyvei ir gimdziau viena, vyras deguonies kauke dejo kada reikejo, gimti mergytei padejo gydytoja ir akusere :) ir prakaita man sluoste vaiku slauge, kuri lauke leliuko, kad galetu aprengt ir sutvarkyt :)

    shirsyte

  3. 2

    Vyras mane palaike,bet jei jau jusu vyro nebus tai paprasykite sesers ar mamos kad butu salia ar seip geros drauges kad gimdyme dalyvautu,manau atsiras kas tave palaikys per gimdyma.

    Ermita

  4. 2

    palaike bent trys artimieji, bet as tuo metu norejau buti viena, man buvo neramu, kad jie ten.

    vinipukas

  5. 2
  6. 2

    kai gimdai apie nieka kita daugiau negalvoji tikrai nebaisu:)

    godute

  7. 2

    pirma gimdziau mama buvo, o antra buvau viena, nes pati nuvaziavau i ligonine nes atrode kad saremiai, tai kad ir nesuklydau, tai niekas nespejo atvaziuot kai jau pagimdziau :) visada buvo baisu vienai, o kai taip atsitiko tai net minciu nebuvo, kazkaip pasitikejau daktarais

    lolita24

  8. 2

    visus keturis viena,gimdziau.

    lijoka

  9. 1

    jei butu buves vyras butu buves didesnis palaikymas

    Raimonda20

  10. 1

    gimdyme buvo mama ir vyras, ir tikrai to nesigailiu.. labai dziaugiausi kad buvo.. nes as jauna o kai pradejau sakyt kad jau gimdau manim sesele netikejo, galvojo jauna tai is skausmo taip sako.. ir vis kartodavo jog jauna esi istversi skausma nercia ko meluoti, tai asd jau net rekiau, vistiek neklause kol pradejau vyrui ir mamai sakyt kad sakyt jiem ka nors tai mama su vyru jau rekaut pradejo tada visi subego ir uz 10min jau turejau dukryte:)

    vikuteniam