Atsakymai

  1. 2

    krikscioniskuose gimdymo namuose :) geriausi atsiliepimai :)

    Nojukas

  2. 2

    As gimdziau kauno krikscioniskuosiuose namuose ir likau tikrai patenkinta:) dabar laukiuosi antro leliuko ir planuoju gimdyti ten aisku jei niekas nepasikeis:)

    Star_blue

  3. 1

    Krikščioniškuose GN. Važiavom ten iš Vilniaus ir tikrai nenusivylėm.

    marcipana

  4. 1

    Krikscioniskuose gimdymo namuose :) Pati gimdziau pas daktare kuri priziurejo visa nestuma, bet ir kitom daktarem ir sesutem likau patenkinta- viskas super. Ten labai vertinamas maitinimas krutimi :) Gali vaikas gauti misinuko tik mamai pasirasius :) Ten visaip kaip visi padeda ismokti vaikeliui ir mamai su maitinimu krutimi :)

    AgnesDarija

  5. 1

    ne uz jokius pinigus negimdyciau mazylio ligoninej,nes ten praradau savo vaika,daktarai net nesugebejo paguosti ir paaiskinti kokios priezastys,pasibjaurejau mazylio daktarais

    Anonimas

  6. 1

    as gimdziau Mazylyje,ir likau labai patenkinta,daktarai labai geri,sesutes taip pat:) priziuri gerai,patare,nu as tik uz mazylio gimdimo namus:)

    Stelaa

  7. 1

    as negimdziau kaune bet mums reikejo vaziuot i kauna nes su dukrele buvo blogai. tai mus pagulde kaune klinikose, ir daktarai labai pasirupino mano dukrele.... nes buvo kalbama kad gal mano saulele net nebeisgyvens bet nuveze greitai i kauna ir pagyde. ir dabar viskas mums oki.

    baliutavic

  8. 1

    As vadinamoje antroje ligonineje. Nusiskundimu neturiu. Personalas malonus, akuseres buvo puikios. Palatos daktaras su humoru buvo, vis atejas nuotaika pakeldavo. Mes isgulejom 10 d, bet neturiu prie ko prikipti. Ir nedavem nei lito niekam uz paslaugas, bet priziurejo tikrai gerai.

    Anonimas

  9. 1

    Kauno klinikose puikus daktarai ir visas personalas ,žinoma tik iš anksto mes ėjom tartis dėl gimdymo ,ir .t.t.t :)

    nežiniukė