• 24ats.

    Kaip jus pasielgtumete tokioje situacijoje

    turiu labai gera drauge,siuo metu ji suzinojo ,kad neplanuotai pastojo. gimdyti nenori.tiesiog nori ramiai viska susitvarkyti,nes ir taip auga 2 vaikuciai.tik ji vis galvoja ar apie tai sakyti vyrui. ji juokais buvo uzsiminusi,kad gal 3,bet jis nenori sake daugiau vaiku.mano nuomone ir patarimas buvo toks.jeigu nenori gimdyti tai nuvaziuoji ir susitvarkai,nereikia sakyti ir vyrui.tiesiog tu tik apie tai zinosi ir viskas. o kaip jus pasielgtumete

    loreciukasNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Manau, kad vyrui butina pasakyti. As pati buvau panasioj situacijoj. Mano vyras visada labai pabrezdavo, kad nenori trecio vaiko. Bet taip isejo, kad trecias pasibelde, man buvo sokas, nes zinojau, kad negalesiu atsikratyti savo vaikeliu, bet zinojau vyro poziuri i tai. Bet kai jam pasakiau jis tai prieme labai ramiai, ne zodzio apie aborta ir dabar myli vaikeli ir jo rupinasi. Tai manau, nereikia skubeti atimti is to vaikelio galimybe gyventi.

    Anonimas

  2. 2

    Visu pirma kudiki pradejo jie abu tad ir vyras turi padet spresti apie trecia vaikeli turi kartu priimti sprendima ar jie nori dar vieno vaikelio.

    Ermita

  3. 2
  4. 2

    pasakyti vyrui ir nuspresti, ir kuo greiciau . jeigu nenori vaiku tai saugotis reikia tinkamai, o ne kai prisidirbi zudyt tada pastoviai.

    shirsyte

  5. 2

    ppasakyciau ir vyrui,juk moteris be vyro niekaip nepastos

    ruta26

  6. 2

    vyras tikrai turi žinoti, juk ne ji viena pastojo "iš šventosios dvasios". jei taip nebenori vaikų, galėjo vyras vazektomiją pasidaryt ar dar kokių rimtesnių priemonių imtis. manau, kad nusprendus nebeturėt vaikų, reikėtų būti atsakingiems. pakalbėkit su drauge, gal persigalvos. baisi mintis - išvalymas, kai pasižiūri į vaiką...

    axsta

  7. 2

    Didziausia nesamone nuslepti nuo vyro! As turbut pirmiau vyrui pasisakyciau, nei draugei. O dar ir drauge, mano manymu netinkamus patarimus duoda!!!

    Imbiere

  8. 2

    drauges vietoj butinai pasakciau vyrui. net jei ir zino kad jis nenori trecio vaiko, bet vistiek turi teise zinoti manau.

    arcita

  9. 2

    manau vistiek kazkada prasitars o tada jau bus tikrai ne kas.geriau jau tegu ramiai susede pasitaria kaa tokliau daryti.kas kad yra sakes kad triju nenori gal suzunojes apie nestuma visai jo nuomone pasikeis,o jei ne tai sprendimas aiskus.

    ausra1234

  10. 2

    oj tikrai nesutinku. Gyvybe pradeda du zmones, o jei jau tokie pamastymai buna: nutraukt gyvybe ar ne, tai irgi turi spresti du zmones.
    Niekada taip nepasielgciau su savo vyru ir tuolab su vaikeliu. Cia tikrai ne pacios moters reikalas, ar nebus paskui liudna jeigu vyras suzinos kazkokiu budu??

    Adri