• 14ats.

    Ar turit pažįstamų, kurie nuolat nepatenkinti?

    Pvz., turiu pažįstamą, jis nuostabus žmogus šiaip, bet pastaruosius metus tiesiog ėda save ir kitus nuolatiniu nepasitenkinimu. Nors yra jauno amžiaus, bet nuolat pasakoja tik kaip jam blogai su sveikata, niekas neranda, taprasme gydytojai, kas jam yra, nuolat jaučiasi pavargęs, darbas verčia jį nuolat skubėti, vos spėja tvarkytis, žodžiu, jo toks nusiteikimas, kad JAM NIEKAS NEPADEDA. Šalia esančiam žmogui tai varo depresiją, nes nežino kaip jam padėti. Kai kalba eina, kaip jam padėti, jis pats nežino kaip, lyg jis nenori kad jam kas padėtų. Darbo keisti nenori, nors jis jį "žudo", mat lankstus darbo grafikas ir panašiai. Mane stačiai žildina jo nenoras ar nemokėjimas pats sau padėti. Negaliu su juo nebendrauti, nes tai man brangus žmogus. Bet nežinau, kaip jam sukelti norą būti laimingesniam?

    RugsėjaSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Turiu,tad stengiuosi maziau bendrauti,kad neperimciau blogos nuotaikos.man pastoviai energija istraukia tokie viskuo nepatenkinti zmones

    ruta26

  2. 2

    turiu ir tai tikrai ne senyvo amziaus zmogus o jaunas paciame jegu zydejime kaip sakoma ,o vis dejuoja kad tik jam sunku kad tik jam nesiseka ir t. t.kartais tikrai tai uzknisa

    ausra1234

  3. 1

    oj tikrai turiu kurie ka darai ar pasakai niekaada nera patenkinti

    ielvai

  4. 1

    Irgi yra ,tiksliau jau buvo,viena tokia (net vadindavome "Zanuda"),kuriai visas gyvenimas aplinkui,tai uz kazkieno, bet tik ne pacios padarytu klaidu ,yra bausme , atgaila uzkrauta neteisingai . Kad ji prakeikta.. kazkieno labai pikto.. (o tas piktas zmogus,tai jos sesute,kuri tiesiog,moka gyventi ir sauniai visad linksma sukasi ).
    Bet karta tiesiog paaiskinau,negalima einant i svecius,is savo namu atsinesti tik viska "juoda",vien tik negatyva, ir savo problemu sprendima uzkrauti amzinai kitiems,ieskant paguodos verkslenant.
    Ji labai siszeide,kai pasakiau, jog pasiklausius jos ,ant vienos kokios pozityvios minties, atitenka isklausyt desimt visokiu nesekmingu istoriju..
    Po to karto,jos daugiau nebemaciau.
    Ir taip palengvejo...

    Anonimas

  5. 1

    Turiu. Tolima giminaite. Su ja pabuvus, prastai pati jaustis pradedi. Jai nepatinka viskas, pradedant nuo oro, baigiant jos sode auganciais obuoliais...Skambineja ji i savivaldybe skundzia kiemsargiu darba, skambineja i kokykla, jei pamato, kad salia mokyklos mokiniai ruko, kabinasi parduotuveje ar kavineje prie aptarnaujanciu specialistu.. Pastoviai pikta ant seimo nariu..

    Imbiere

  6. 1

    Gal jam depresija?As nelinkusi su tokiais zmonemis bendraut,nes jei as jiems irgi pradeciau skustis,tai neliktu laiko gyvent:)

    grirute

  7. 1

    zinau tokiu zmoniu daugybe. kai jie pradeda viskuom skustis, automatiskai nebesinori su jais bendrauti

    samsung1992

  8. 1

    Yra, vyro sesuo, atrodo siaip gyvenima neblogai susitvarke, bet vis kazko negana, vis reikia kistis i kitu zmoniu gyvenimus, jai blogai ir blogai, ka nors pasakysi nekaltai tuoj susisuks kaip subine, nenoriu isvis su ja bendrauti, neina pasedeti graziai, atsipalaiduoti, pasneketi apie beleka kartais, pasijuokti, nes jai vis nenuotaika.

    Anonimas

  9. 1

    aha pazistu - as pati esu linkusi i nuolatini nepasitenkinima :D
    bet cia jau psichologines problemos. jei anksciau taip tam zmogeliui nebudavo, matyt kazkuriuo momentu iskilo beda, su kuria nesusitvarke, pradejo saves gaileti, dar kazkas pagelbejo" pagailedamas ir zmogus rado iseiti - manes reikia gailetis, taip lengviau. nu va dabar ir skundziasi, nes taip lengviau nei kabintis ir kazka daryt.
    buna tu pakilimu ir nuosmukiu bet tikrai visas gyvenimas nera tik nesekmes. cia jau zmogus taip isiteigia ir gyvena tokioj susikurtoj emocinej busenoj.

    arcita

  10. 1

    turiu ir as tokia pazystama,kuriai viskas aplinkui blogai,pastoviai verkia kad pinigu neturi,nors istikruju ju turi,viskas brangu,nieko sau negali leisti,vis blogai ir blogai ir blogai....bet paklausau palinciuoju galva ir viskas,nes jeigu duodi koki patarima jis vistiek varo savo,tai kam bereikalo vargintis...jeigu zmogui patinka taip gyventi,tegul taip ir gyvena:))))

    iirina