• 13ats.

    folio rugsties vartojimas

    sveikos mamos :) yra tokia beda mano pazystamai, kuriai jau laikas gimdyt , o ji tik dabar suzinojo, jog reikejo vartoti foline rugsti 3 menesius, o ji naudojo tik 1 menesi, nes nesusikalbejo su gydytoja ir taip gavosi. kaip jums manot, ar gali kazkas netaip but leliukui? nezinau ka jai bepasakyt, nes labai pergyvena del to.

    shirsyteMaistas ir vitaminaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Laiminga, tai nera vaistas. Tai yra medziaga, kuria mes gauname ir su maistu, tiesiog naturaliai jos uztektinai gauti labai sudetinga. Ir si medziaga svarbiausia butent pacioje nestumo pradzioje, kuomet vystosi nervinis vamzdelis, todel ir siuloma gerti pries pastojant, kad nepraziopsoti to laiko. Bet zinoma, kad tai negarantuoja sveiko ar nesveiko vaiko. Bet kad nekenkia, tai tikrai.

    Anonimas

  2. 2

    aciu, ir mane nuraminot, ir as drauge nuraminsiu :)

    shirsyte

  3. 2

    na taip, dare jai echoskopija. sake sveikas vaikas. ir kraujas viskas gerai, tik neaisku kaip del smegenyciu bus, del vaikucio proto, juk kraujo tyrimu ir echoskopu vargu ar gali pamatyti. del to labiausiai pergyvena. tikekimes , kad viskas bus gerai :) labai as ja raminu, o ji net verkia is baimes, ir kaltina save biausiausiai, todel nezinojau ka bedaryt ir sakau paklausiu Jusu

    shirsyte

  4. 1

    as gal geriau tik pora menesiu ir tai nepilnu,gime sveika dukryte nieko nenutiko

    godute

  5. 1

    As vartojau nepilnai du menesius, nemanau, kad gali kas nutikti, gal vartojo kitus papildus nestukems, ten juk yra folio rugsties irgi.

    Anonimas

  6. 1

    Nieko nebus, gims vaikelis niekuo nesiskiriantis,ir nuo tu kas vartojo ta folio rugsti.Svarbu mamyte sveika.Nors ir naudinga folio rugstis,bet ne ant tiek ,kaip tas burbulas ispuciamas.Be to tikrai ne visoms ja ir vartot reikia.

    Anonimas

  7. 1

    Aš irgi negėriau trijų mėnesių, bet viskas gerai mums :)

    Ganešas

  8. 1

    as isvis folio negeriau, nes irgi gine nepasakae, o pati nezinojau. Vaikas gime sveikas, net neturejau minties, akd gali but kazkas negerai del folio :)

    Adri

  9. 1

    juk senais laikais niekas jokiu foliniu rugsciu negerdavo na ir nieko nebuvo. be to, foline rugsti reikia gerti ne pastojus o dar iki nestumo 3men. atseit tada netgi dar labiau turi itakos, negu pradejus vartoti nuo kokiu 6savaiciu nestumo(kai suzinai, kad laukiesi)

    padraika

  10. 1

    Anksčiau mamos negerdavo folio rūgšties ir gimdydavo vaikus, viskas būdavo gerai. Yra alergiškų mamų,kurios negali gerti folio rūgšties, arba bent jau kas antrą dieną ir gimsta sveiki vaikai, viena tokia mamytė pagimdė prieš metus su truputėliu sveiką nuostabų berniuką.

    Lauryytte