• 8ats.

    nuolat pavargusi, kalta folio rugstis ? organizmas netoleruoja ?

    tiesiog nieko neveikiu o sveikatos vis nera, traukia mane visad i lova :D beje ir galva suskausta kartas nuo karto per diena, ar gali tai buti nuo folio rugsties ? buvau labai energinga visada o pastaruoju metu isvis jegu nera .. Aciu uz mintis, savo patirties pasidalinimus :)

    SantaSantuteMaistas ir vitaminaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na del nestumo bus matyt, testai teigiami, bus matyt ka daktare pasakys :) aciu uz atsakymus :)

    SantaSantute

  2. 2

    jeigu jus nescia, tai gali but vienas is nestumo simptomu. Dar neteko nei vienos sutikt, kuriai folio rugstis isvis koki salutini poveiki turetu. Tiesiog jei nestumo pradzia, tai tas traukimas prie lovos visai normalus dalykas

    Anonimas

  3. 1

    negalibuti kalta,nes jai esi nescia tai visus pirmus tris menesius busi tokia:)

    godute

  4. 1

    greiciausiai gelezies trukumas.
    GELEŽIS organizmui reikalinga , tam kad būtų įsisavinamas oksigenas.Kai trūksta geležies jautiesi pavargus.Pagrindinė geležies trūkumo riežastis yra menstruacijos.Prieš menopauzę moterims reikia 18mg per dieną. Menopauzės metu 8mg. Kraujo cirkuliacijai pagerinti nėščioms šio mineralo reikia 27mg.per dieną.Geležies atsargas galima papildyti naudojant maisto papildus.Daug gelžies yra jautienoj, kiaulienoj, paukštienoj.Šiuose maisto produktuose randama geležis yra vadinama (heme iron)heme geležim, o geležis kuri yra žalialapėse daržovėse, pupelėse yra vadinama non heme geležim. Ši geležis nėr lengvai įsisavinama. Jos absorbciją didina vitamino C vartoji.
    http://raimos-raima.blogspot.com/2011/04/10-maisto-papildu-gyvybiskai-reikalingu.html

    raima

  5. 1

    Manau geriausiai reikia pasitarti su gydytoju galbut visai kitos yra sveikatos problemos

    ErikaP

  6. 1

    Greiciau kad tai yra nestumo simptomas, daug kam nestumo pradzioje taip buna.

    Anonimas

  7. 0

    jei tai nėštumo pradžia,tai čia labai normalu,aš vos iš lovos pakildavau ir pastoviai miego norėjau, bet po 3-4 savaičių tai praėjo.

    Anonimas

  8. 0

    nejudat , sėdit namuose ir nenorit nieko gero nuveikti,geriau eikit i lauka pasivaikščiokit ,kažkur išvažiuokit ,užsimkite veikla ,kažka gero , naudingo nuveikite namuose ir pamatysit , kad ir diena greitai prabėgs ,ir mintys skaidresnės ateis i galva, nesėdėkit namie . o nuo folio rugšties tikrai nemanau ,kad nuo jos jus pavargstat

    nežiniukė