• 12ats.

    Norėčiau dukrytės krikštynoms profesionaliai nusifotografuoti fotosalone (arba gamtoje).

    Gal kas jau šventė krikštynas ir buvo užsisakę fotosesiją studijoje, o gal tiesiog fotosesija buvo bažnyčioje ir gamtoje? Kiek jums kainavo ir kiek laiko truko fotosesija? Gal turit kokius nors kontaktus Vilniuje ir galite rekomenduoti (na, buvote asmeniškai susidūrę, nes internete pilna kontaktų kuriuos galima susirasti, o norisi patikimo, nebrangaus). Kaip jūs sprendėte krikštynų foto-klausimą?

    elegancijaKrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Laba, rasiau jau anksciau sita kontakta, bet tai pati neberandu cia nieko ;) Ne vieni draugai labai grazias fotosesijas dare su situo zmogumi - ir studijoje galima, ir gamtoje - jis prisitaiko,o nuotraukos - nerealiai grazios.
    Duotu internetinius kontaktus -
    www.soliaris.com | Vidas Biveinis |

    Lolita

  2. 3

    neblogai,fotosalone turi visokiu priemoniu ir ivairiu fonu tai graziai padaro.

    daina

  3. 2

    na mes is patirties (per vestuves) pajutom ka reiskia tas fotografo "persekiojimas" na foto is ties buvo fantastiskos, bet tos "prigautos" buvo daug smagesnesir idomesnes, taigi nenorejom fotorgafo (pasalinio zmogaus) savo asmenineje sventeje

    poolman

  4. 2

    o mes paparasciausiai y foto studija uzsirasem ir po baznycios nuejom nusifotografuot. nuotraukytes tikrai super gavosi. notrs mzyle musu buvo pavargus ir nerami bet likome tikrai patenkinti

    Anonimas

  5. 2

    Tikriausiai nelabai padėsiu savo atsakymu.Mes kaip tik organizuojam šį savaitgalį krikštynas dukrytės.Dėl fotografavimo viską apsiėmė išspręsti(ir surasti,ir apmokėti)krikštatėviai.Žiūrint kada jūs ruošiatės krikštynoms.Nes po krikštynų,jei patiks fotografo darbas,galėčiau rekomenduot.

    Vilmiene

  6. 1

    labai geras sumanymas...

    daina

  7. 1
  8. 1

    Ačiū, intimate, už nuorodą. Darėm fotosesiją su tavo nurodytu fotografu ir esame patenkintos:) Siūlau ir kitoms pasinaudoti profesionalaus fotografo paslaugomis:)

    elegancija

  9. 1

    turejom savo nestukes foto sesija ir krikstynas spejome aptureti, turime savo asmenini ftografa kuris prilipo mum, nu zinote susitinki su zmogum ir matai kad kaip brolis :) tai visada kreipiames i ji kai reikia ka pafotkinti, kainos pas ji nera brangios, uz krikstynas mokejome atrodo apie 350.lt atrodo, o uz nestuke irgi liktais tiek pat. dabar tiksliai nepamenu :) ai beje kontaktas pamirsau xi xi fotografas giedrius jankauskas www.g-j.lt

    Intimate

  10. 1

    A. Zavadskio fotostudija. Senamiestyje. Traku g. Vilniuje. Super nuotraukytes. Lygiai pries metus ten daremes krikstynu nuotraukytes. Trunka apie valandele. Nuostabus fotografas. Nuostabios nuotraukytes. Kainos daznai keiciasi. Paskambine, tiksliau viska suzinotumete.

    jurc