• 11ats.

    kazkas vyksta su manimi....

    sveikos brangiosios, turiu tokia problemele. Jauciuosi pastaraja savaite labai silpnai,pries dvi savaites sirgau menesinemis po dvieju savaiciu nepilnai velavimo. Prasirgau kaip visada-tik kad velavo. Velavima toki ilga turejau gal pries pora metu-ir viskas pasikartoja taip pat. Dariausi nestumo testa-neigiamas. Tai susitaikiau su ta mintimi kad as ne busiu dar kolkas mamyte. Bet stai praeita savaite pavalgiau pietus ir pasidare taip sunku kunui-ir nuskubejau i toleta. Tik atejus i vonia pradej smarkiai pykinti.Vemiau be galo daug-gal penekta valandu iseiles. Jauciausi tragiskai-miegojau,nebeturejau jegu. Kita diena vel viskas buvo gerai. Bet stai Vakar visa diena vel lyg pykino toks slykstumas burnoje. Pradejau maziau valgyti. Pries keleta metu turejau nustatyta alergija vaisiams,bet vaisiu nevalgau tu kuriu negaliu skanauti. Galvojau gal tai kas susije. Siandiena vel jauciuosi nekaip-vel slykstumas.Labai slogi nuotaika siuo metu-jau kelinta diena be galo liudna ir nesuprantu kodel-atrodo mirkstu i depresija....
    Kas tai galetu buti?Gal jums panasiai yra nutike? Prasau patarkit man.... jauciuosi kad nieko nebeturiu ir be galo man sunku. (nors viskas yra aplinkui mane saunu)

    naujokeleKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    aha... tik jau nepanikuojam ok? pirma jei turi laiko butinai nueik pas seimos gydytoja.tai jos kasdienybe.gal kas su skrandziu ar zarnynu, gal apsinuodijai. su menstruacijom, gali buti tas velavimas del to kad harmonai keiciasi ar seip i ka nors reguoji, gal streso patyrei. man daznai veluoja. o nestumo testai kartais gryba pjauna:) as siulyciau pas seimos gydytoja nueiti. o jei labiau nujauti kad gali buti lelius tavyje, tai nepatingek iki ginekologo nueiti.tik jau nepanikuojam ir i depresijas nesokam ok?:)

    Baraniuka

  2. 3

    taip apsilankyk pas šeimos gydytoją, jei reiks ji pasiūs pas ginekologę, o aš vietoj tavęs dar kartą nusipirkčiau testą, sėkmės, lauksim tavo žinių :)

    ernesta3

  3. 3

    paguosiu tave mane irgi puola kazkokia depresija..:)

    dzionike

  4. 2
  5. 2
  6. 2

    mano draugei buvo tap:kad pasidare testa palauke kiek reikia min.paziurejo sako neigiamas, bet testo neismete iskart,po to kita diena kai tvarkesi,sako metu isiuksliadeze ta testa ir ziuriu kad atsakymas pasikeite - teigiamas.gal tau ir taip gali buti, pakartok dar testa ir palauk ilgiau.

    Sagute

  7. 2

    Siulyciau nueiti pas ginekologa, jeigu pas gera valstybini sunku patekti, tai pasirink privatu, bus greiciau. Tie visokie blogumai, nuotaikos, pykinimai gali buti susije ir su nestumu ( gal testai grybauja, pasitaiko), ir su hormonu pokyciais. Kuo greiciau suzinosi, tuo bus ramiau tau paciai. Aisku, gali buti ir virskinimo bedos.

    Agne

  8. 2

    aciu tau,net susijuokiau -tik nepanikuojam :) po savaites tureciau uzlekti iki seimos gydytojos.

    naujokele

  9. 1
  10. 1

    geriu vitaminus visam organizmui. ir siaip labai retai pasidarau vitmaniu gerima energijai suteikti.

    naujokele