Atsakymai

  1. 4

    I isterijas nekreipiu demesio, bandau ignoruoti. Kuo maziau reaguoji i isterijas tuo jos greiciau pasibaigia. O jei bandai vaika tramdyti, raminti tai vaiko ikarstis tik dideja..

    kvapni_feja

  2. 2

    palieku viena paisterikuoti arba jei bunu tam pačiame kambaryje tada nekreipiu demesio ir vaikas nusiramina

    Star_blue

  3. 2

    jei matau kad verkia ir zirzaliuoja be priezasties - tai paguldau "pailseti" ilovyte, duodu atsigerti buteliuka ir iseinu kuriam laikui is kambario. nes jei kalbini, sauki ir t.t. buna tik blogiau ir isterija tik dideja.

    arcita

  4. 2

    Manau nera tokios taisykles,kaip auklet vaikus,kad jie neisterikuotu,kuri tiktu visiems vaikams.Net ir specialistu duodami patarimai netinka visiems vaikams.As dziaugiausi,kad mano vaikas auga be didesniu isteriju,bet pasitaiko ir mums.As tai stengiuosi,laikytis sistemingumo,jei yra pasakyta NE,tai reiskia bus taip sakoma ir siandien ir rytoj ir poryt.Jei kazkur esu linkusi "nusileist",tam tikriems vaiko igeidziams,tai jam pareikalavus as sutinku su jo norais.

    grirute

  5. 2

    Į isterijas reaguoti nereikia, vaikas jei ko nori gauti turi gauti gerais darbais ir meilumu ,o ne rėkdamas kai tai supras tada ir kalbėsim apie vaiko norus,o kai nervuojas tegu, kai praeis ožiai tada pažiūrėsim :)

    safyra

  6. 2

    As ir stengiuosi nereguoti bet su Mano vaiku tai neveikia , tad bandau nukreipti Jo demesi kita veikla . Paraded piesti ir jis ateina , pradedu zaisti , jei lauke tai slepiuosi uz kelnytes media ir sakau kuku, arba snekinu eit gaudyniu, arba kuris pirmas palies medi . Taip pat veikia ir palikimas viena .

    wiktoriuke

  7. 2

    mano mintį jau užrašė < kvapnif > su jos nuomone sutinku :))))))

    nežiniukė

  8. 2

    as tai a dazniausiai iseinu is kambario kad manes nematytu pabunu kolidoriui vonioi 10-15min,tad isitrauke zaislus ir vaiko kaip nerasta :)

    ligitukas741

  9. 1

    liepdavau eiti pačiai į kampą,ir nueti tik tada kai apsiramins.

    Anonimas

  10. 0