• 5ats.

    Vaisingu dienu skaiciavimas

    Sveikos,pirmamenesikaip nebevartoju kontroceptiniu tableciu,nes planuojam antra vaikuti tik noretusi kad keleta mensiu dar organizmas "pasivalytu" nuo KT todel saugojomes KT zvakutemis ir bandziau pasiskaiciuoti vaisingas dienas pagal rasta skaiciuokle internete,bet kad mano ciklas klaidzioja tarp 26,27,28 dienu(kiekviena menesi skirtingai) tai kaip tada skaiciuoti 28 dienas ar kaip. Pakutines menesines vasario 5 diena,siandien kovo 5 menstruaciju dar nera:)aciu!

    barskuteKontracepcijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tiesiog kai buna vaisingos dienos, buna tirstu baltu gleiviu, niekada nepastebejai? Kokia pora dienu pateplioja taip (mazdaug 10 - 14 dienu nuo menesiniu), na kaip kiausinio baltymas. Net kelnaitese jauciasi dregnumo pujutis kai vaisingos dienos.
    Gali buti kad po KT issireguliuos tau menesines. Taip kad dar neprisisvajok :)
    Aisku linkiu dideles sekmes.

    Anonimas

  2. 1

    mama.lt psl yra skaiicuokle ir i telefona galima per googleplay parduotuve atsisiusti vaisingu dienu skaiciavimo programele

    Jorkaile

  3. 1

    Skaiciuok,neskaiciavus, nieko neisskaiciuosi,ir ovuliacija neivyks kada tau panorejus pagal isskaiciavimus.Ivyks tada ,kaip individualiai dirba tavo organizmas, o ne galimos sukurtos teorijskas visu paimtu moteru ciklo vidurkis.viena menesi vienomis dienomis,kita jau visai kitu momentu ir t.t..

    Anonimas

  4. 1

    dar nesidariau testo,palauksiu iki penktadienio ir tada paaiskes visa tiesa:)))puikus patarimas Vita_321 kita menesi bandysiu taip ir paskaiciuoti,aisku jei dar reikes:)

    barskute

  5. 1

    O tai gal nesuveike kontracepcija ir uzkibo leliukas? Nebandei testo pasidaryt?
    O gal siaip po tableciu organizmas reguliuojasi...
    Bet jei nori tiksliu vaisingu dienu nustatymo, padetu tik ovuliacijos testai...
    O jei ner galimybes ju pirktis, susirasyk visas dienas kurios gali buti vaisingos 26,27 ir 28 dienu ciklui (daugelis ju sutaps) ir gausi perioda dienu, per kurias turit ''dirbt'' :)

    Vita_321