• 8ats.

    del pedutes antspaudelio

    gal kas zinote arba esate taip dare? turim kudikio knyga kur yra skiltis su vaikucio pedutes ir delniuku antsoaudais, ta prasme, kad tam tikto amziaus palikti antspaudeli, manau tikrai idomu bus veliau paciam vaikui pamatyti kokia maza buvo pedute, taciau niekaip nesugalvojam kaip reiketu tai padaryti, suprantam, kad i tusha imerkus puikus antspaudas butu, bet kaip tada nuplauti tusha? gal zinote, ar yra kazkas tokio specialaus kaip tai padaryti, kad nebutu vaikas ispaisyta ir lengvai nusiplautu, o popieriuje greitai nudziutu?

    shirsyteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kojytes isejo padaryt su guasu, o va su rankyte sunkiau sekes, nes vis gniauzdavo i kumstuka, tai galu gale apvedziau tusinuku ant balto lapo, iskirpau ir idejau i ta knygele.

    Vita_321

  2. 2

    Pas mus knygelėj reikėjo mėnesio laiko, tai apibrėžėm pieštuku, o metukų laiko darysim gipse :)

    Ganešas

  3. 2

    Mes darėme su akvarėle, tiesa vaikutis buvo jau didesnis, tiesiog pirštu vyras nuspalvino pradžioje delniukus, po to pėdutes skirtingom spalvom ir padarėme antspaudus. Po to iš karto ėjo vaikutis maudytis (taikėm antspaudus daryti prieš maudynes) ir viskas puikiai nusiplovė. Palikom dviem parom džiūti atverstą knygutę.

    Lauryytte

  4. 2

    Su akvarele gal nelabai sakyciau ,su guasu ryskiau gautusi. :)

    Spinduliukas

  5. 2
  6. 2

    Taip , mes irgi turime tokia knygute. :) Si dalyka dareme kai mums buvo 6 men. Tai tiesiog guasu , rankyte vienokia spalva kojyte kita,ziauriai liuks gavosi . Ir lengvai nusiplove , ir greit isdziuvo . :) Aisku kai padesite antspaudukus neuzverskite knygutes,tegu padziuna. :)

    Spinduliukas

  7. 1
  8. 1