• 46ats.

    Kokius jūs turite gyvūnus?

    mes turime žuvytes, papūgų porelę,dvi degų, sirijos žiurkėną,ir du peliukus džiungarijos.Vaikai dar šiuniuko prašo. Bet tam reikia sąlygų...

    DeimaxKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6
  2. 4

    as parasiau savo nuomone :) jei kaskam ji ydomi tai saunu :)))) seip pasakiau kad visas demesys vaikui, as su juo taip nusikalu kad netureciau jegu vesti suni i lauka... vyras isvis pries sunis su vaiku.. katinas apdrasko baldus ir tapetus.. turejom zuvytes bet ir ju jau nera.. nebutinai vaikai isauga svelnesi ir pareigingesni, as augau be jokiu gyvunu ir esu svelni ir pareiginga.. :)

    kristale

  3. 4

    zinau kad prasys.. nereikia ce pykt del dziungliu, as turejau omeny kad daug givunu turit ;D

    kristale

  4. 3
  5. 3

    Mes turime du suniukus ir kate :)

    Jorkaile

  6. 3
  7. 3

    na pas jus ir daug gyvuniuku :DDD pas mus kiek kukliau: turim 3 suniukus ir 3 kates, na bet kates ir 1,5suniuko gyvena lauke
    paaiskinu: 1,5 suniuko todel kad vienas lauke gyvena praktiskai tik pusmeti :)))

    poolman

  8. 3

    Ewelina, autobusuose buna pakabintos keleiviu taisykles ir teises, jos tau leidzia veztis suni autobuso gale, su antsnukiu ir ne ilgesniu nei puses metro pavadeliu. Taves ismesti is autobuso uz suni negali, jeigu kam nepatinka, tegu pasiskaito taisykles. As esu keleta kartu vaziavusi autobusu su savo sharpejumi ( suo irgi ne mazas), tai niekas neprisikabino.

    Agne

  9. 3

    Megstu zuvytes,kazkada laikeme,raminanciai veikia,kai stebi milziniska akvariuma.Kazkada laikeme triusius,kaciuka turejau...Bet,nezinau kodel,cia tik mano asmenine nuostata,buvau visada tikra,kol namie uzaugs kudikis,jokiu gyvunu,ypac sunu ar kaciuku nenoriu,kad salia butu.Maza kaip reaguos jautrus kudikio organizmas.Va,kai paaugs,vaikscioti prades,kalbeti..,ir jei labai nores kokio gyvunelio,manau nupirksiu.

    geguziukas

  10. 3

    Siuo metu neauginame nieko, nebent kokiai musei leidziam paskraidyt namie, kad paskui galetume pagaut ir musiaedei gelei galetume susert.
    O jeigu pradeciau skaiciuot nuo vaikystes, tai vaje kiek visko esu laikiusi: sraiges, tritonus, zuvis, sunis, kates, papugeles, ziurkena, ziurkes, triusiukus ir t.t. Kai sunus paaugs, ketiname nupirkti jam suniuka, nes ir patys labai mylim sunis. Arba butu idomu su fretkomis susipazint :)

    Agne