• 30ats.

    dar karteli apie vyro dalyvavima gimdyme:)

    ar buvo kuriai nors mamytei, kad vyro nenorejo gimdyme, ne del to, kad sklando gandai-pasislykstes,nenores taves ir t.t., o paprasciausiai, kad labai jautrus, nes maniskis jau toks trapus, kad as bijau jei jis dalyvaus gimdyme, tai ne jis mane laikys uz rankos, o as ji tureciau laikyti:)))))

    vaida1983Vyro ar kito asmens dalyvavimas gimdymeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Manasis iki pat gimdymo sakė,kad nedalyvaus,dėl to,kad jis labai bijo kraujo ir t.t,na vienu žodžiu jautrus tokiems dalykams,atėjo laikas gimdyti,akušerė jam sako eik palaikyk žmonai už rankos,tai jam nebuvo kur dingti;-)Gimdymo metu tikrai labai puikiai laikėsi,ramino mane,valė prakaitą nuo veido...Pagimdžius klausiu na,kaip tu?Nenorėjai nualpt,o jis laimingas atsako,būdamas gimdyme,toks adrenalinas išsiskiria,tiek jėgų suteikia,tikrai būčiau daug ką praradęs,jei nubūčiau dalyvavęs;-)O aš taip pat galvojau,kad reikės man jį labiau raminti,nei jis mane ramintų,tikrai buvau labai nustebinta;-)

    debesėlis

  2. 4

    tai pasiimk kita artima zmogu,nes mediku pagalbos gali prireikt ir vyrui :) jei labai bijo tai neversk :) mano draugei taip pat buvo,tai man teko padalyvaut :) o jis vargsas sienom lipo :)

    jurgitazmonele

  3. 3

    tai jei tavo vyras toks trapus ir nenori likti pati be gydytoju prieziuros,nes nualpus visi puls prie vyro o tu liksi viena (juokauju) tada nesivesk ,na o rimciau,gal tame reikale jis jau ner toks skystas,juk jo vaikas ateina i pasauli ir jis net neisivaizduoja kokie tai jausmai bus jam ten

    Milana69

  4. 3

    tai kad va beda ner ka pasiimti, tevai beveik 250km nuo manes gyvena, siaip su broliene gerai sutariu bet ji ir gyvena kur ir tevai, o cia tik vyras ir jo seima, bet cia tik vyru ir pasitikiu, ir labai noreciau kad butu su manim, bet dar karteli rasau, jis turbut labiau kentes nei as:)

    vaida1983

  5. 3

    Mano vyras verke,matydamas mano kancias.Bet siaip laikesi stipriai.O stai vienos giminaites vyras ir nualpo;)
    Nieko,manau,vyras privalo dalyvauti savo atzalos atejime i pasauli.Mano nuomone tada risys su kudikiu artimesnis bus ir zinos,ka moteriai tenka istvert;)

    rimrem

  6. 2

    Maniskis dalyvavo pirmojo gimdyme. Tai tiek prisiziurejo ir prisiklause, kad antrojo gimdyme kategoriskai atsisake dalyvauti.

    Jorkaile

  7. 2

    o as manu, kad visi vyrai privalomai turetu dalyvauti gimdyme!!!kokie čia dar gali būri "vyrui baisu" ar alpimai???pažiūrėti kaip jo žmona kankinasi? žiūrėti yra palyginti niekai su tuo ką moterys ištveria.Pagarba tiems vyrams, kurie patys noriai dalyvauja gimdyme ir palaiko savo mylimas moteris bei dalyvauja savo paties kūdikio atėjime.mielos moterys, nedarykite pačios iš savo vyrų lepšių!!!arba vėliau net nesistebėkite kai vyrams atsibosta savo paties vaikui nosį nušluostyti ar pakeisti sauskelnes vyrui pasidaro nebeįdomu.Juk vaikas ne vien tik moters, o abiejų ir abu turi visame tame dalyvauti.

    milena

  8. 2

    mano vyras nenorejo as jo ir neverciau, buvo vro sese salia o vyras uz duru.. kam man reikia ji kankinti.. pagimdziau tada atejo, nes kitaip buciau dar del jo jaudinusis.. apalptu ar ka.. man gerai buvo ir be jo :)

    kristale

  9. 2

    Na, jeigu jau tavo vyras toks traputis, tai tegul uz duru pasedi arba dar toliau, kad tavo kanciu negirdetu. Bet as uz tai, kad vyrai dalyvautu gimdymuose, kad matytu, jog vaikuciai ne siaip sau islenda ir kad suprastu, kokie stebuklai yra ju zmonos.

    Agne

  10. 2

    aš nenorėjau, kad vyras dalyvautų gimdyme, nes maniau, kad jis labiau bijos nei aš. jis taip pat sakė, kad geriau būtų, kad nedalyvautų. Mes net sutarę buvome, kad jis visą laiką bus su manimi, bet kai prasidės pats išstumimo procesas, tai išeis. Bet taip gavosi, kad liko iki galo:) Kažkaip nežinojau, kad baisiausi yra sąrėmiai iki gimdymo, o ne pat gimdymas. Tai jeigu ištvėrė jis tą laiką, kol aš kenčiau tuos sąrėmius, tai paskui turbūt galėjo bet ką atlaikyti:) Jis visą laiką buvo šalia ir palaikė, o kai jau atėjo metas stumti, tai taip ir nepaleido mano rankos. O dabar abu džiaugiamės, kad iki galo dalyvavo gimdyme:)

    Shoricel