Atsakymai

  1. 3

    dar ir dbcheminis pas mane, dar nenuaugo :) bet tikrai darysiuos vel , man grazu, plaukai greit auga, stiprus, tai nesijaudinu nei kiek, negaila man ju :) o cheminis labai grazu, pavydziu toms kurios turi garbanotus plaukucius :) o kai as tokiu neturejau, tai kas beliko, tik chemija. nesigailiu :)

    shirsyte

  2. 2

    man tai visai nieko tik plauku gaila,buvau uzsikepusi ir susigarbiniuoti.

    ausra1234

  3. 2

    kazkada turejau,tuomet grazu buvo,o dbr nelabai patinka,o mano plaukai dar stori ir tankus,tai netiktu,buciau kaip pudelis

    ruta26

  4. 2

    seniau pora kartu teko toki chemini darytis ,bet dariausi pas pazystama kirpeja,tai tik uz sugaista laika atsiskaitem,likau patenkinta

    mamulyte

  5. 1

    aš turėjau stambias garbanas, man gražu. O ir patogu, nereik tiek daug laiko prie ševeliūros praleist kiekvieną dieną :))

    Anonimas

  6. 1

    Gal koks lengvas subangavimas ir nieko visai. As sau jokiu cheminiu nesidaryciau. Visu pirma gaila plauko o antra man nepatinka tokie garbanavimai.

    Imbiere

  7. 1

    man negrazu, bet jei plaukai ploni ir graziai moteris atrodo garbanotais plaukais, tai kodel gi ne :) Sesuo anskciau daznai darydavo "chemini", paskui paciai pabodo. Kainos kokios UK nenumanau, bet lietuvoj irgi nepigu, bent jau buvo pries kelis metus.

    Adri

  8. 1

    niekada nedaryciau cheminio,man gaila mano plauku butu:-)jie ir taip grazus ir ilgi

    ABMamyte

  9. 1
  10. 1

    tai žinoma,juk as nesmerkui,tik pasakiau nuomone i tavo pateikta klausima :)

    Nojukas