• 17ats.

    Info apie gimdyma ir detalia jo eiga. Gasdina ar ramina?

    Kitame forume issamiai pasiskaiciau apie pasiruosima gimdymui, gimdymo eiga, pogimdyvini laika ir t.t. Ir siek tiek sunerimau... Kazkaip labai jau baisiai viskas atrodo :S Supratau tik tiek, kad noriu jog nuolatos sale butu vyras. O kaip jums? Ar jus ramino skaitoma informacija ar tik dar labiau prigasdino?

    WhisperPasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    ir skaiciau ir video ziurejau pacio gimdimo,kaip prisiskaiciau bijojau tykrai

    ABMamyte

  2. 2

    laukiau rami,juk internetas visagalis,gali net yuotubej paziureti visa eiga

    ruta26

  3. 2

    visiskai nieko neskaičiau ir nesidomėjau visom smuklmenom,neklausiau kitų istoriju :) bucvau nusiteikus,kad viskas bus lengva ir gerai :)

    Nojukas

  4. 2

    is pradziu irgi baisiai atrode, kad skaudes ir pan, mintys buvo kaip cia reikes istvert, skaitinejau, bet buvo, kas GASDINO, kad bus baisu ir pan, atejo laikas gimdyti ir gimdziau, po gimdymo galvojau, kad nieko ten baisaus nera. Mano atveju, buna juk visoms skirtingai. Taip, kad nera reikalo prisigalvoti nesamoniu, gimdai ir pagimdai. :)

    Mamaaa1987

  5. 1

    Aišku, kad gąsdino, bet, žinokit, ir nebus ten gražu viskas. O dėl vyro dalyvavimo, tai iš pradžių aš irgi norėjau, kad jis būtų, bet eigoj nusprendžiau, kad geriau "visų grožybių" nematyti, tad jau esant stipriesiems sąrėmiams, vyras buvo už durų

    Ganešas

  6. 1

    o man atrodo kaip bus taip bus, bet po to labaiu galvoti pradedu ir galvoju jog bijau :D ir noriu jog vyras sale butu, atrodo taip bus ramiau :)))

    vikuteniam

  7. 1

    perskaiciau visa nestumo vadova.dar nebuvau perskaicius nieko nebijojau perskaicius irgi nebijojau. gimdyciau dar ir antra neskaudejo labai:)

    tuojmama

  8. 1

    gimdau kita menesi,kazkaip nebijau,gimdysiu vandeny ir labai laukiu,manau skausmas pasimirs,noresis tik vaikeli pamatyti... isivaizduoju kad nelabai skaudes nzn kodel,ziurejau ir video ir skaiciau info,bet manau kad neskaudes labai,kiekvienai skirtingai.:)

    sandra22264

  9. 1

    skaiciau daug, klausinejau daug, budavo, kad uzeidavo banga ir visa diena bijodavau, po to sakydavau kad nei kiek nebijau, vistiek teks gimdyt. dar galvodavau, kad pirma sunkiausia gimdyt, nes nieko nezinai, taciau dabar taip pat noreciau nieko nezinot, nes tikesiuos tokio gimdymo kaip pirmas buvo, o zinau, kad taip nebus :) jau geriau nieko nezinot, ir dziaugtis nestumu kol gali, o kai jau negalesi, tai dziaugsies vaikeliu :)

    shirsyte

  10. 1

    As internetinej erdvej apie gimdyma neskaiciau tik draugiu tarpe kurios nesenai buvo gimdziusios pasiklausinejau.Geriau i paskaitas nueit nei internete informacijos ieskot.

    grirute