• 25ats.

    Kai nakti keiciate pampersa, kaip valote uzpakaliuka, ar nesate po kranu?

    As su servetelem nakti valiau, bet vienakart pamaciau spuogeliu, tai nunesiau po kranu, o paskui migdziau 2 valandas... Daugiau nesinori praustis nakti...

    AusrineSauskelnėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na dar neteko nakti keisti pamperso.

    daina

  2. 4

    Ne nakti niekada nenesdavau po kranu kam mazuteli budinti greitai apvalydavau dregna servetele ir viskas.

    mamyciuke

  3. 4

    Kai buvo labai mažiukas,tai naktį jo nekeldavau,miegančiam nuvalydavau su servetėlėmis užpakaliuką,o kai truputį praaugo,kakų nedarydavo nakties metu,o sysiukas jokių nepatogumų jam nesukeldavo,išlaukdavo iki ryto;-)

    debesėlis

  4. 3

    Naktim niekad nenesdavau po kranu, nes po to labai issibudindavo maziuke, tai servetelemis ir kremuku sudocrem patepdavau, o dabar jau maziuke ismiega visa naktele ir keist pampersiuko nebereikia:)))

    raimoskyte

  5. 3

    ir dieną, ir naktį - po kranu.nebent pasiusioja tik, tada servetėlės naktį užtenka. nelabai mėgstu tų servetėlių, dirgina mažiaus odelę labai. jei jau tikrai nenoriu per daug vaiko erzint, tai su drėgnu vatos gabalėliu apvalau.

    Lolita

  6. 2

    Nakti nekakojam. Net kai maziukas budavo. O jei paryciais, tai nesdavau po kranu,

    Jorkaile

  7. 2

    Ko gero nė karto, o gal tik kelis kartus, kad net neprisimenu, teko keisti sauskelnes naktį. Atsimenu, net ligoninėje nepervystydavau iki ryto, kad neišbudinčiau. O dar kad naktį nešti plauti po kranu, tai jau tikrai to nedariau ir nedaryčiau.

    elegancija

  8. 2

    as visada valydavau su servetelem nakti nes ir nusiprauses issiblaskydavo.. tekdavo migdyt ilgai

    kristale

  9. 2

    Nekeiciu nakti pampersu isvis.Rimtus reikaliukus atlieka dienomis,o del sisiuko nebudinu vaiko iki ryto.Mums trys menesiukai.Nakti valgome pienuka du kartus dazniausiai,tuomet paduodu buteliuka tamsoje ir daugiau jokiu dalyku nedarau,nei pampersu keiciu,nei supuoju,nei kalbinu.Ir priprato.

    geguziukas

  10. 2

    Kai buvo mažiukas mano lėliukas tai naktį irgi nenešdavau po kranu, o nuvalydavau su servetėlėm. Dieną su servetėlė nevalau, nebent nėra šilto vandens ar svečiuose. O kai jau paaugo, pastebėjau, kad ir sisiuko nelabai yra, tai išlaukiam iki ryto, kam budinti be reikalo :)

    Irma