• 5ats.

    tridiene karstine?

    ar jusu vaikutis sirgo tridiene karstine?musoji visai nevalgo jau antra diena vos vos atsigere arbateles ir viskas per diena gal misinuko 200ml suvalge,kazkaip neramu...gal patarimu bus kokiu:)

    robertiulrVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    sirgo - ketvirta diena kai nebekarsciavo ismuse mazais raudonais spuogeliais kuneli, krutine daugiausiai. apetito aisku nelabai buvo, bet valge kazkiek, temperatura kilo iki 40,1 viena nakti. siaip nuo ketvirtos dienos prdejo viskas gereti, bet apetitas normaiai atsistate veliau

    Anonimas

  2. 1

    mum viskas jau y gera eina jau valgom tik esam nemazai pabertos:)

    robertiulr

  3. 1

    maniskei 5men ir tris dienas smarkei karscavo o snd nukrito temperatura tik su tuo valgimu nekas,nzn net ka daryt.gyd sako nepergyvent susitvarkys,bet man kazkaip sirdi skauda atrodo isbadejus:)

    robertiulr

  4. 1

    Maniškė ir sirgo bet gal puses metu buvo, apetitas nesikeitė bet temperatūra buvo 39,3 . Kadangi maitinai krūtimi tai valgė daug. Antra dieną temp buvo mažesnė o trečią dieną išbėrė raudonais taškiukais. Stebėkit vaiką lb. jei ką geriau su greitąją važiuokit tegu dar kartą apžiūri.

    rasarockina

  5. 1

    Maniske kai sirgo tai apetitas nesikeite, tik pakilo temperatura iki 39.2 kita diena buvo zemesne o trecia diena isbere mazais spuogeliais

    Tnijole