• 11ats.

    Ar esate pasigaminusios skaniai lašišą?

    Aš sužinojau receptuką, kaip skaniai pasigaminti lašišą, tai va toks būtų receptukas:
    1.Susipjaustau lašišą nedideliais gabaliukais
    2. Įdedu varškės 250g
    3.Įpjaustau svogūno mažą galvytę
    4.Taip pat svogunlaiškių dedu, krapų, prieskonių
    5.Viską išmaišau, po to tepu ant forminės duonos pagamintą masę ir tada ant sumuštinio uždedu citrinos griežinėlį, nu žinokit verta pasigaminti ir paragauti, gali liežuvį nuryti :) labai skanu ir sotu:)

    ernesta3ReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Lasisa labai megstu. Daznai suku ja i lavasa. Dar skanu lasisos zuviene. Virti taip kaip paprasta zuviene tik i ja ideti truputi ryziu.

    Imbiere

  2. 1

    retai valgau lasisa,nebent tik sudytos nusiperku ir sumustinukai su balta duona

    ruta26

  3. 1

    Kepta lasisa

    su prieskoniais ir zolelem palaikau puse dienos arba per nakti.
    Lasisa susipjaustau riekelem arba nedideliais gabaliukaus , o marinuoju taip zuvies prieskoniais , druska ir pipirais itrinu . Susipjaustau cesnaka smulkiai , pertrazoles, krapus viska susidedu i inda . pastovi pusdieni ar diena ir kepu keptuveje. Patiekiu su ryziais

    Mazute

  4. 1

    o as lasisa prku rukyta - man tokia skaniausia

    ervijota

  5. 1

    o mano seimynelei labai patinka uzkepele su lasisa ,receptukas panasus i vistienos uzkepele , improvizuoti su ingridientais taip pat galima.

    Idora

  6. 1

    O mes verdam skania lasisu sriuba su bulvem,morkom,porais ir grietinele.Mano maziukas labai megsta lasisa.

    vilem

  7. 1

    taip,lasisu sriubyte, tiesiog morkyte, bulvytes, lasisu gabaliukai, prieskoniukai, petrazoles ir truputis ciobrelio ir liuks

    kristuliukas

  8. 1

    labai skanu sviezios lasisos riekes kepti orkaiteje. Pasidedi gabala ant folijos, uzdedi sviesto, trinto su bazilikais ir cesnaku, tada uzdedi pomidoru ir citrinu riekeliu, pabarstai prieskoniu, suvynioji ta folija ir kepi orkaiteje apie pusvalandi.
    Dar vyras kazkada dare toki teptini, pamirsau kaip jis is tikruju vadinasi, bet gaunasi kaip tepamas suris. Reikia sudyta lasisa sumalti, virti ja grietineleje, deti zelatinos, prieskoniu ir t.t. ir supylus i forma atvesinti saldytuve. Gaunasi tokia kaip rausva zele, kuria galima tepti ant prancuzisko batono riekeliu ir papuosti sviezio baziliko lapu.

    Agne

  9. 1

    Aš perku lašišos nugarėles, jos jau sūdytos ir su prieskoniais, tai supjaustau kažkur 2-3 lašišos nugarėles, būna, kad ir daugiau, žiūrint kokio dydžio jos MAMYČIUK :)

    ernesta3

  10. 1

    o man skaniausia lasisa sudyta(pati uzsisudau)ir tada ir tepu ant formines duonos sviestuko ir pjaustau lasisa plonomis riekutemis taip p at dar ir citrinos galima ant virsaus uzsideti

    iirina