Atsakymai

  1. 2

    www.mamuko.lt
    paskaičiau,nes pirmą kartą tokias girdžiu,gal ir nieko,bet nepatogus įsigjimo būdas,ne daug kur yra, nė kainų nerašo,nieko.

    Anonimas

  2. 2

    Turbut gydytoja reklama daro:)

    grirute

  3. 2

    cia koses rusis tokia ar pavadinimas?

    ruta26

  4. 1

    ji kainuoja 19lt galima issiguti tik sveiko maisto parduotuvese,ji lygei tokia pati kaip tarkim su kavamale susimali grikius ir isverdi:) nieko ten ipatingo nera. tiesiog kaip kazkuri raset REKLAMA:) beto dukra jos nelebai valgo.

    robertiulr

  5. 1

    pirmą kart girdžiu apie tokius.. kur juos galima nusipirkti

    Pabuciuok

  6. 1

    kas cia per kose? bet jeigupirktine,tai tikrai ne uz, pati virk koses vaikui.

    shirsyte

  7. 0

    Labai skanios, greitai pagaminamos ir labai sveikos košelės.Mano anūkai labai jas valgo. Aš jas pagardinu šaldytomis uogomis,uogiene,cinamonu,įdedu truputį cukraus,čia kiekviena mamytė pagardinti gali pagal savo skonį.Perku Ukmergės MAXIMA BIG ekologiškų produktų parduotuvėje.

    Anonimas

  8. 0

    Vilniuje galima nusipirkt Assorti.lt parduotuvėje, verkių g.29 :)

    Anonimas

  9. 0

    Pirmoji ir vienintelė Lietuvoje ,ekologiška "MAMUKO" kose.Grudu kruopytes nera "sintetinės", netirpsta vandenyje -jas reikia pavirti 4-5min.
    Ekologiskos košytės yra 3 rusiu.
    Kadangi rekomenduojama koses pradeti nuo vienos kruopu rusies, grikiu kose siuloma pirmiausia . Kaip antra kosele siuloma avizu ir kukuruzu. Veliausia kose siuloma Spelta kvieciu , grikiu ir ryziu kruopyciu misinys. Siulome paragauti .Nusipirkti galite Kaune, Silainiu poliklinikoje isikurusioje parduotuveje "Boruzele " Baltu pr. 7

    Anonimas