• 7ats.

    kudikio ranku laikysena

    mums 7men ir mazoji labai keistai rankas laiko kai nesiojam ja..taip issketus i salis lyg skristu,nezinau sunerimau ar tai normalu ar ne...pas daktare lankomes kas men bet nieko nesake apie tai...man idomu pasidare kaip kiti vaikuciai :)

    rasa1990JudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    viska gerai, mano dukryte taip pat rankytes laiko ,

    Mamaaa1987

  2. 1

    Neieškokit bėdų ;) tikrai nieko baisaus, jei viską normaliai daro su rankytėm, tai tiesiog toje pozoje matyt taip patogiau ir tiek

    Ganešas

  3. 1

    as manau nedarykit is nieko tragedijos :) jusu vaikas pasilaiko buteliuka pats, o maniske kai buvo 6 menesiu laikydavo pati, o dabar niekaip. duodu gert is buteliuko ir rankytes jos dedu, kad suimtu pati, o ji rekia ir issitiesus geria toliau, o man laikyt tenka :) o jus tikrai sveikos ir viskas yra gerai :) zinoma, pasikonsultuokit su gyd.,bus ramiau :)bet manau kad gerai, vaikas zaidzia taip ir viskas :)

    shirsyte

  4. 0

    mano 6 men. mergyte irgi dabar taip daro. Lankės masažistė, sakė nieko čia baisaus, tik reikia neleisti taip daryti. Manoji jau baigia ir atprasti nuo to :)

    spanguol

  5. 0

    maniskis irgi taip darydavo :) nieko baisaus cia nera mes dar sakydavom "skrenda kaip lektuvas Matukas" :)

    gintare4240

  6. 0

    kazkaip tik dabar demesi atkreipiau...siaip tai su rankytem ima daiktus pati ir buteliuka pasilaiko ir renkt problemu nera bet tas plasnojimas priverte sunerimti...reiks pasiklausti pas pediatre kai apsilankysim

    rasa1990

  7. 0

    Kiekvienas vaikutis yra individualus, ir kiekvienas elgiasi savaip:-) taip kaip jiem patogu:-) o jus kalbejotes su savo pediatre del to? Jei ji tik kai ja nesiojate taip daro gal viskas gerai, gal jai taip patogu:-)

    Star_blue