• 32ats.

    Kokią save prisimenate iš vidurinės mokyklos laikų? :) Ar buvote klasės siela,gal aktyvistė,sportininkė,gal moksliukė,pilka pelytė, o gal fyfa? :)

    as tai tikriausiai priskirčiau save mokykloje, kad buvau prie tų pilkų pelyčių,kurios stengėsi neišsiskirti iš minios.kartais net pačiai keista,kad buvau tokia tylenė,nes dabar tikrai esu lengvai bendraujanti,lengvai užmezgu pokalbį,nebeturiu kompleksų...

    sandrituteMokyklaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    nei pilka nei aktyviste,per viduriuka:)

    ausra1234

  2. 3

    buvau labai issiskirianti savo isvaizda, todel draugu mokykloje beveik neturejau. tiesa sakant, laikas, praleistas mokykloje, man buvo kancia. nesimokiau gerai, daznai begdavau is pamoku. nusibosdavo klausyti visokiausiu patyciu del savo isvaizdos. tais laikais buvau gote, klausiausi metalo, turejau ilgus juodus plaukus, dideli ilga spygli (auskara) lupoje, dariausi rysku, tamu makiaza, nesiojau kerzus, ilgus juodus sijonus, rengiausi tik juodai, ir t.t. ir pan... gyvenant mazame miestelyje tokiam zmogui yra gana sunku, o ypac paaugliui. bet turejau draugu, kurie mane suprato, ir tai man buvo svabiausia.

    Yuki

  3. 2

    su manim mokytojai turedavo problemu :D su klasioku budavo, kad sedim is betko zvengiam, tai kentedavo visa klase , nebuvau moksliuke, nebuvau pilka pelyte tuo labiau fyfa TIKRAI NEBUVAU :D

    Mamaaa1987

  4. 2
  5. 2

    As buvau labai rami gan, tokia vidutine:-)

    Star_blue

  6. 2

    Nuo penktos klasės buvau klasės lyderė ir esant reikalui mušeika.Bėgdavau iš pamokų.Mamai buvo labai sunku su manimi:)

    emiliukas

  7. 2

    Museika ir aktyviste :) manes buvo pilna, kur reikia ir kur ne :) Dabar kiek aprimus.

    Whisper

  8. 1
  9. 1

    ka pagalvoju tai buvau gryna nevykele, nemoksa ir pan.

    tikmama

  10. 1

    Buvau pavyzdinga mokinuke,rami,uzdaroka.Uz tai po vidurines "pratrukau",gal kai issilaisvinau is tevu kontroles :)).Vidurines laikais man buvo svarbiausia-gerai mokintis ir buti paklusnia mergaite :)

    geguziukas