• 11ats.

    ar naudoti toliau tapati misinuka ar meginti kita?

    labas mamytems. mums 2.5men. apie savaite maitinu misinuku aptamil ha1. pradejus maitinti nesitustino 4 dienas. ejom kaip tik pas gydytoja ir apie tai pasakiau. nieko naujo neisgirdau, nes viska ka sake ta darome. glostom pilvuka, paguldom ant pilvuko, mankstinam kojytes... na, israse vaistuku duphalac. duodu nuo vakar ryto, tai siandien ryte jau pasitustino, bet buvo vel 3 paras nesitustines. gal pades sie vaistukai, bet galvoju kaip su tuo misinuku. gal jis jam netinka, kad tik kas kelias dienas daro? valgo noriai. o pasitustino zaliai, tokia kaip tirsta kose.. pilvuka uzeina, kad vakarais paskauda, bet taip nuo pirmu savaiciu. baigiasi misinukas ir galvoju ar pirkti tapati ar pameginti kita. ka patartumet?

    Greta777Maitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    keisciau misinuka i paprastesni, mano drauge taip pat duodavo is brangesniu misinuku, buvo vaikiukui panasiai kaip jusu, jai pasakiau pabandyti misinuko SIMILAC arba BEBI, pabande BEBI, ir problemu neliko:))

    Esta

  2. 1
  3. 1

    Pakesciau misinuka i kita,aptamil daug kam netinka,ir gydytoja sake kad nepirkti brangiu o pradet nuo pigesniu,kuo brangesnis misinukas tuo daugiau visokiu priedu prideta,cia man gydytoja sake

    Tnijole

  4. 1

    džiovintų slyvų skystis yra : džiovintas slyvas pamerki į vandenį ,arba ant slyvų užpili karštą virintą vandenį ,palaikai 1-2 val.ir duodi ta skysti vaikui atsigerti :) , gal nesuprantamai parašiau ,jei nesat girdėjus apie tai:)

    nežiniukė

  5. 1
  6. 1

    p.s. vaikui duokit atsigerti pankolių arbatėlės,slyvų džiovintų ( užmerktų ) ta skystį ( tik nestiprų ) . paskutinėj vietoj palikit vaistus,žvakutes nuo kakojimo ,juk pripratinsit vaiką kakoti tik su vaistais

    nežiniukė

  7. 1

    tikrai pabandyčiau duoti kitą mišinuką,gal nuo jo lengviau tuštinsis ir neužkietės viduriukai.p.s...man keista jūsų gydytoja , tokiam mažam kūdikiui ir jau duphalac išrašė,juk ir be vaistų ir kitokių priemonių yra vaiką '' prakakinti '' ,kam griebtis tokio metodo ,juk vaikui tik 2,5 mėn.

    nežiniukė

  8. 0

    slapinasi tikrai daznai. taip, zinau.

    Greta777

  9. 0

    atsiminkit viena dayka : skystis isgertas pas vaika pasisalina skysciu, daug slapinas? Kai prades valgyti 4 men kieta maisteli bus ir kakucio daugiau.
    Prie dufalako nepriprasit, tik jo reikia duoti saziningai pora sav ryte. jo negalima kada panorejus nutraukti. tikiuosi zinote?

    Anonimas

  10. 0

    aciu uz patarimus. :) dekui neziniukei uz smulkesni paaiskinima :)

    Greta777