• 15ats.

    patarkit ka daryti...

    laukiuosi kudikelio esu 7 men mano kunas visiskai pasikeite,atsirado striju ant pilvelio,krutines. tvarkantis namus pervargstu,imu nervintis del nenusivalanciu demiu ir del visokiu smulkmenu,pazvelgusi i veidrodi imu verkti,del neisnaikinamu stiju,nebesijauciu patraukli savo vaikinui,pasidariau labai jautri istisai norisi verkti,baiminuosi del atrejancio gimdymo nes esu didele baile skausmui.Labai laukiu savo mazylio gimino,nes begalo ji myliu ir bijau su savo depresija jam pakenkti. Kaip susitaikyti su kasdiene rutina ir patapti stipresne,gal kokiu uzsiemimu galit pasiulyti,kaip nebemastyti apie visas nesekmes?

    busimamaPsichologinė savijautaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    o siaubas mergynos, paskaicius tai apie ka kalbat darosi baisu, gerai kad pas mane strijos tik truputuka ant krutines, bet ju nematyt, nepavydziu tom kurios turi matomose vietose, bet jus juk nurimkite, ne viskas taip blogai, pagalvokit apie tai jog greitai turesit vaikiuka, pabandikite ir su vyru apie tai kalbeti, kai buvau nescia as pastoviai pries veidrodi vergdavau tikrai atrodziau sau baisi, ir irgi atrodidavo jog vyrui nebepatinku, kartais net manydavau kad jis meiluze turi, bet durna ta mano galva, su juo pakalbejus nurimau ir supratau kad per daug viska imu i galva, na stengiausi maziau ziuret i veidrodi, maziau vazinejau i miesta nes gedijausi to kad pastorejau bet pagymdzius viskas pasitaise, manau jums greit prabegs laikas ir pasigimdysit sveika leliuka, o tada busit laiminga ir jum daugiau nieko nereikes ir nebus liudna pries veidrodi, zinoma jei po gimdymo save dar labiau priziuresite ir mylesite..:)

    Esta

  2. 2

    as laukiuosi 30 sav. as taip pat nebesijaučiu graži, priaugau apie 17-20 kg. dar pradėjo veidą mesti spuogais, bijau strijų, vis tepu pilvą su spec.kremais nuo strijų atsiradimo.. kartais jaučiuosi tokia nevykusi, sunkus vakarais iš lovos išlipti, nes namie tikriausiai perdaug pervargstu.. kartais atrodo, kad ir vyras į mane nebetaip žiūri. :(

    samsung1992

  3. 1

    as su pirmu nestumu,irgi taip jauciaus ir atrodziau tikrai negrazi,susitaikiusi buvau su ta mintim kad kunas niekada nebebus grazus.Bet pagimdzius kaip tik susilaukdavau komplimentu kad labai isgrazejau.O del vyro tai nepergyvenk nu nieko nepadarysi kad nebesi tokia kokia buvai pries nestuma,bet galiu paguosti jei pasistenksi truputeli tai suzydesi dar labiau nei pries nestuma,ir vyras labiau ivertins.O del striju tai po kiek laiko jos pasveses,ir cia ne tragedija,merginos ar nematet dabar ir modeliai su strijom :)

    daiviki88

  4. 1

    o man nekilo minciu, kad as su pilvu esu negrazi...man visos besilaukiancios moterys yra grazios ir as net truputi gailejausi, kad vis pridenginet pilvuka tekdavo kolegijoj ir negalejau jo viesai demonstruoti...o veiklos galite ir prasimanyti, as studijavau, jus galite uzsiimti rankdarbiais, kazka numegzti/nunerti/pasiuti savo mazyliui,o galu gale pradekite skaityti grozine literatura arba literatura apie vaiku auginima...Nepasiduokite :)

    Mistikute

  5. 1

    Manau panašios mintys bent trumpam aplanko visas besilaukiančiąsias. Darykit širdžiai mielą veiklą, daugiau ilsėkitės. O nervai tikrai gali pakenkti

    Ganešas

  6. 1

    tikiuosi labai neuzsisedeti namie gimus vaikelui,kai biskeli paaugs jis daug laiko praleisime gryname ore nes oras jau bus atsiles,laukiu nesulaukiu kol galesiu ji nesioti ant ranku:)

    busimama

  7. 1

    manau pagimdysite viskas susitvarkys isgrazesite,ir kai gims vaikas isvis sedsite namie bus dar sunkiau.

    Anonimas

  8. 1

    As buvau nusipirkusi suknele labai grazia, tilpom i ja abu, ir as, ir pilvukas su gyventoju jame:-) Daug ka keicia tai, nepagailek pinigeliu ir bent keleta rubeliu isigyk tau tinkanciu siuo metu.

    Anonimas

  9. 1

    aciu uz patarima Enrika taip ir padarysiu visgi arteja velykos biskeli reiks pasipuosti,nes namie tik su sportine apranga visuomet,nes ir taip sunku atrasti rubelius kurie nespaustu mano pilvelio ir gyventojo jame:)

    busimama

  10. 1

    Suprantu tave...As ir labai trukinejau ziauriai, pora gydytoju taip netaktiskai net nustebo, akis ispute kiek daug cia pas tave tu striju, o juk jos gydytojos, turetu but maciusios ir taip daug, man peilis buvo, bet vijau tas mintis salin, o ka padarysi, tenka del vaiko daug daug paaukot, nuostabu jei tik viskas gerai, vaikas sveikas, o visa kita....Tokia ta motinyste, daug atiduot saves reikia, bet juk niekas ir neverte. Puoskis kaip gali, pasidazyk, nagus tvarkykis, plaukus, tikrai vaikinas pastebes tai, vyrams tokios kad ir smulkmenos patinka.

    Anonimas