• 10ats.

    Masa i medved !

    Sveikos mamos :) turbut sitas filmuko pavadinimas visoms jums zinomas :) labai grazus rusu sukurtas filmukas , mano sunelis ji pradejo ziureti jau nuo vieneriu metuku , jau kaip tik netoli dveji mums ir jis visdar negali jo atsiziureti , klausimas toks, ar jus nepastebejot , kad vaikas paziurejes si filmuka prdeda ozius didelius rodyt ? as jau buvau jam aresta uzdejus, nebejungiau, vis rekia masinka ir nors tu ka . o keliose serijose yra kaip masa verkia jei ko negauna, jis man ta pati daryt pradejo...kaip manot, gal visai jam neberodyti ?

    dellta1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    puikiai zinau kaip vaika reik aukleti, jei manoji jau dabar paklusni vadinasi ir toliau bus net paklusnesne nes tevu grieztumas yra viskas ko reikia, atsakiau taip kaip as manau, juk kekvienas mastom ir darom savaip, tai kad ir likim prie savo nuomoniu ir viena kitaip nestatikime ragu nes vistiek laikisimes savo nuomones:)

    Esta

  2. 2

    oi Elsta palauk kol tavo paaugs tada galesi kalbet.Zinoma vieni vaikuciai letesni ir jiem tereikia garsesnio zodzio ir jie paklusta,ne visi vienodi vaikai ir taip neisauklesi kaip kariuomenej kad butu.Neprisikalbek be reikalo nes nezinai kas dar laukia taves.

    Anonimas

  3. 2

    netiesa, kodel mano vyro dedes vaikas paklusnus? jam ka paaiskina jis taip ir daro? o jam tik 2 metukai, man atrodo kad cia jau priklauso nuo auklejimo, jei grieztai auklesi vaikas bus paklusnus, o jei pastoviai vaika gailet po aprekimu vat tada vaikas ir rodis oziukus...

    Esta

  4. 2

    manau laikas neberodyti syto filmuko, savo dukrai nerodysiu jei jau taip atsitinka kytom mamom, nebent labai aiskiai paaiskinsiu kad taip daryt negalima kaip elgesi ta MASA...

    Esta

  5. 1

    Esta Esta, viena yra zinoti is knygu, kita realubej, nes kaip visi zinom, visi vaikai individualus ir unikalus.... Kiek as taip sakiau, kol neturejau, kol mazas buvo, o paskui apsisuko 180 laipsniu kampu. Tad, nepersokus griovo nesakyk op.
    Manisnkiui labai patinka Masa, ir nei megdzioja nei ka. Kaip tik sakytume, kad vienas s geresniu filmuku.

    reda83

  6. 1

    ziuri maniskis,bet nemegdzioja

    ruta26

  7. 1

    o mano mazoji ziuri si filmuka,bet nera taip jei isjungi nerekia, ir nevaizduoja kaip masa daro, dukryte mazai laiko praleidzia prie kompiuterio,ar televizoriaus, nors ir ijungtas tv buna jai neidomu,,,

    Anonimas

  8. 1

    pritariu grirutei :) cia multikai kazkiek prideda nes vaikai juos kartoja bet ir be multiku labai moka oziukus parodyt :)

    Raimonda20

  9. 1

    Esta,kai vaikus oziai uzklumpa,tai jiems aiskink neaiskinus,kai paaugs dukryte kitaip kalbesi:))

    grirute

  10. 1

    Jie ir be filmuku kuo puikiausiai moka ozius parodyt.:)

    grirute