• 20ats.

    Kaip savo maziuka prakakinot, kai buvo uzkieteje viduriukai? mums menuo sendien. termometras nepadeda pilvo masazas irgi ;)

    kaip savo maziuka prakakinot kai buvo uzkieteja viduriukai ?? mums menuo sendien. termometras nepadeda pilvo masazas irgi ;)

    torlitaKūdikio tuštinimasisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    anonime tu pasigydik gal.. net sesute patare merliukus deti o del spazmu jai as klizmas darysiu pastoviai tai dar blogiau bus tu daugiau skiatyk ir konsultuokis su daktarais KAS PER DAUG TAS NESVEIKA klizmu isvis nepatare tik butiniausiu atveju. normalu jai 10 d nekakoja gaila man tavo vaiku. atsiprasau jai izeidziau susilaikyt negalejau :)))

    torlita

  2. 2

    jei negali susilaikyt tai eik i wc, o ne cia tustinkis. idomu kaip pat vaika augini.

    shirsyte

  3. 2

    o kiek laiko nedaro reikalo? termometro kist nerekomenduojama, ar kitokiu klizmuciu daryt, nes daznas ju darymas skatina pripratima.

    shirsyte

  4. 1

    ira sirupukas spec tokio amziaus kudikeliui...i uzpakali tikrai nereiketu kazko kisti.

    nade

  5. 1

    Shirsyte, nepyk :) man tiesiog nesuprantama, kaip galima leisti tris paras kankintis, suprantu, kad negerai daznos klizmutes ir visokios chemijos, bet jei vaikas net miegodamas raitosi, tai kodel jam nepadeti? Gi galima ir anksciau patarimu klausti, jei neveikia nei termometras, nei masazas. Geros dienos :)

    Anonimas

  6. 1

    microlax klizma naudokit,uzteks vos vos

    ruta26

  7. 1

    as tai ukisko muiliuko i uspakaliuka, ir mano mergytei labai padedavo.

    loretukas666

  8. 1

    3 dienas raitosi is skausmo, o jus dar bijot kazkokia chemija naudot? Siaubas, jei paciai patinka, tai kankinkites su tokiais skausmais, bet negi negaila ziureti i vaika ir nieko nedaryti? Faktas, kad daznos klizmutes negerai, bet man atrodo daug blogiau taip kankintis. Idomus jusu poziuris i vaiko prieziura, savaite isberta mazyle buvo, tai vietoje to, kad palaikyti be sauskelniu, dar merliuku sugalvojot i vidu deti.. Suprasciau, kad vietoje sauskelniu, bet ne i jas.. Atsiprasau, jei izeidziau, tiesiog negalejau susilaikyti :)

    Anonimas

  9. 1

    na tada prasyti kokiu gyd medikamentu

    Anonimas

  10. 1

    Jei su skausmais, tai darykit klizmutę, kam kankintis vaikui

    Ganešas