• 5ats.

    noriu paklausti,ar man priklauso dekretines?nedirbu jau 11men,kiek zinau darbo stazo reikia 12 men per 24 men,ar gauciau dekretines ar ne?ar reikia dar kur nors isidarbinti nors kelias dienas,kad gauciau?

    AudroniuksteKūdikio kraitelisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Reikia tureti 12 men stazo per paskutinius 2 metus,jeigu jus turit,bet siuo metu nedirbat,tai siuliciau isidarbinti,tada gausit minimalia pasalpa,nes beveik visi menesiai bus su 0 pajamom,pasalpai apskaiciuoti ima 12 paskutiniu menesiu vidurki.

    Jolka123

  2. 1

    Ta diena kai jau iseini i dekreta tau turi gautis metais stazo per praejusius du metus, jei gaunas tai gausi, jei ne negausi. iki dekreto gali ir nedirbti jei gaunasi stazas, bet stazas skaiciuojasi nuo tos dienos kai iseisi i dekreta, ta prasme gal tau kokiam 6 men ir bus tas stazas, o pvz 7 men jau gaunasi kad nebe nes senai nedirbi.. nemoku paaiskint :D

    SantaSantute

  3. 1

    gi aiskiai ir pati supranti situacija,turi buti isdirbusi 12 menesiu per 2 metus,tada dekreta gauni..kitu atveju nea.

    nade

  4. 1

    reikia būt išdirbusiai metus ir šešis mėnesius per pastaruosius tris metus. Tuomet dekretinės priklausys. Aš prašiau gydytojų ir darbdavio,kad galėčiau padirbti ilgiau,kad man netrūktų stažo,kurio trūko.

    Pabuciuok

  5. 1

    Ne jau bet kuriuo atveju nieko nebegautum.

    dovile27