Atsakymai

  1. 4

    http://www.mamanija.lt/klausimai/5481/ar-atleitumete-vyrui-neistikimybe-o-gal-jau-kuri-yra-susidurusi-su-tuo-ir-karta-jau-atleidusi

    http://www.mamanija.lt/klausimai/3726/ar-atleistumet-neistikimybe

    Shirse

  2. 2

    taip teko su tuo susidurti,ir atleidau savo vyrui neistikimybe.

    nade

  3. 2

    Jei matyčiau,kad gailisi ir stengiasi, atsiprašo nuoširdžiai, tuomet atleisčiau. Seniau buvau kategoriška, bet dabar lankome šeimos kursus, jouse mokoma,kad net ir neištikimybės atveju, reikia aiškintis, kodėl taip nutiko, ir stengtis suprasti vyrą (ar moterį), taip pat atleisti, bet NEPAMIRŠTI.

    Visai kas kita būtų, jei tai kartotųsi, tuomet vargu ar atleisčiau..

    Pabuciuok

  4. 2

    Man to patirti neteko,taciau artimai draugei tai nutiko ir ji visiskai pasimeturi ka daryti toliau... gyventi kartu toliau ji mano nebegales...

    dovile27

  5. 1

    neatleisciau niekada, kaip poto reiketu ziureti jam i akys jei taip padarytu?juk net poto nemalonu butu myletis su vyru zinant jog jis buvo neistikimas, siaubas butu..Aciu Dievui man to dar patirti nereikejo.

    Esta

  6. 1

    neteko to patirti ir nemanau, kad atleisciau, nes toks jau zmogus esu, kad jei jau mane labai iskaudino tai as to nepamirstu, nelabai man gaunasi su tuo zmogumi, kuris mane iskaudino toliau bendrauti lyg niekur nieko. o tuo labiau vyras yra begalo brangus zmogus.. ir matyti ji reiketu kiekviena diena ir galvoti, kad buvo su kita? nee.. isdave karta, isduos ir vel. as juo nebepasitikeciau.

    Greta777

  7. 1

    Net neisivaizduoju kaip butu jeigu butu...Bet kai pagalvoji paskui su tuo zmogum butu sunku gulti i viena lova, suktusi mintys kaip ten jis su ja elgesi, stovetu akyse tas vaizdas turbut, nesileisciau nei prisiliesti.

    Anonimas

  8. 1

    ne tykrai to neatleisciau,mes esame kalbeja sia tema,tai tiek jis,tiek as neatleisciau.nes nematau jau tikslo tada kartu kaska kurti ir gyventi,jokio pasitikejimo nebebutu.

    ABMamyte