• 10ats.

    Ko reikia norint dirbti vaistinėje?

    Labai įdomu ko reikia norint įsidarbinti vaistinėje vaistininke? Pati žinau,kad mano pažįstama dirba vaistinėje tikrai be jokio mokslo tam, kažkaip jos neužklausiau kai sutikau vaistinėje, nes nesinori su ja bendraut, tai kaip ten yra? Pačiai norėtųsi įsidarbinti dirbti vaistininkės darbą, tačiau nežinau ko reikia tam darbui gauti :)

    JuodrastukeDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    Greiciausiai ta pazistama dirba ne vaistininke, o konsultate, kur gali aptarnauti zmones perkancius tik kosmetika, arbatas ir panasias prekes, kitus pirkejus, kurie perka vaistus gali aptarnauti tik farmacininkas.

    VJL

  2. 5
  3. 5

    Mazu maziausiai farmacininkes issilavinimo.
    Arba pazystamu :)

    Imbiere

  4. 4

    tai ji dirba konsultante,tenai nereikia baigti farmaciniu mokslu,o mano drauge irgi dirba vaistineje tai atsimoke kaip reikiant,niekas neleistu pardavineti vaistu zmogui kuris nesimoke apie vaistu sudedamasias dalis,veikliasias medziagas,juk kiti kliaujasi vaistininko patarimu,ir net pas gydytoja neina,cia atejes bet kas is gatves tikrai nemoketu.

    sandritute

  5. 4

    nu dar to negirdejau, kad vaistininku be mokslo farmacijos srity, be licenzijos galima dirbti - kazka ziauriai sumaisei... konsultantu kokios seimos vaistinej prie kosmetikos priemoniu ir visokiu ausu krapstuku gal ir galima dirbti, bet jau tik ne vaistininku...

    Anonimas

  6. 4

    Na nelabai isivaizduoju zmogu dirbanti vaistineje be farmacininko issilavinimo...kai turi buti atsakingas uz kita zmogu, jo sveikata kai rekomenduoji vaistus savo nuoziura be daktaro recepto...nenoreciau papult pas tokia "vaistininke" :D

    kvapni_feja

  7. 3

    jei ten salej tvarka daryti,tai nereikia jokiu mokslu,o jei prie vaistu dirbti,tai reikia issimokslinimo specialaus

    ruta26

  8. 2

    farmacininkes issilavinimo ;)

    Yuki

  9. 2

    Na taip, dar ir vaistinej be issilavinimo.... Nu mirtis alyvose.... Taip ir mirsta zmones.... Neturiu zodziu.... Ar bent suvokiat, kad vaistininke, bet Vaistininke dazniausiai vaistus atitaiko ligai geriau nei daktare, o ir vaistu pavadinime suklysta viena vienintele raidele gali kainuoti givybe.... Na zodziu- apsaugok Dieve, nuo tokiu "vaistininkiu", be jokio issilavinimo ir supratimo, cia reikia be proto daug ziniu!

    AgnesDarija

  10. 0

    turi tureti farmaciininko specialybe

    vestina