• 16ats.

    Ar jus butu keista jei 5 metu berniukas uzsimanytu nulakuoti nagus, zaisti su lelemis, uzsimanytu auskaru? Mano berniukas visko nori ka darau as:) man tai nieko baisaus, bet viena drauge tai sgirdusi paziurejo kreivai i mane... Berniukas tiesiog kopijuoja mama, nes jis yra labai prie manes prisirises.Kaip jums tai atrodo?

    dovile274-6 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    berniukui dera paaiskinti,kad kosmetika skirta jums,tai jusu "zaislai" ,o ne vaiku zaidimams.
    arba jos nelaikykite ten,kur ji lengvai prieinama vaikui. Grazinkites pati, nesimaivydama pries vaika.ir nebus problemos.O jei neturit namie vietos kur atsiskirti,pvz: nusilakuojant nagus,tai nagus sau lakuokit,o vaikui duokit popietiaus su piestukais, ar kreidelemis,ar kokiais dazais teptuku..

    Anonimas

  2. 2

    Mano brolis vaikysteje visada zaisdavo su manim ir su mano lelem. Mes netgi keisdavomes zaislais as jam barbe duodavau o jis man savo super kelionini autobusiuka, tiek man tiek jam buvo idomiau zaisti su apsikeistais zaislais. Mano brolis isaugo normalus rupestingas seimos vyras ( ne joks gejus) o as normalaus poziurio moteris. Mano sunenas kazkada irgi prase pazaisti jam nulakuojant nagus, nes buvo smagu ziureti kai naguciai buna spalvoti o paskiau ikisus i nagu lako nuemejo dezute ir pasukus pirsteli dingdavo per sekunde ta spalva, bet jau siais metais nebenori taip zaisti, zaidzia kitus zaidimus. Leiskite savo vaikams patirti... kas cia blogo? ir kalbant apie gejus , juk jie tokie gimsta ir jus nepakeisit nieko ar lakuosit nagus nuo mazumes ar ne....

    Anonimas

  3. 2

    nemanau, jei berniukas žais su lelem, tai taps gejus, paprasciausiai vaikai labai smalsus ir viska nori isbandyti, ypac tai ka tevai daro, juk jiems reikia demesio, jei mama mazai zaidzia su vaiku, o tik nagus lakuoja, tai savaime aisku, kad ir vaikas tai nores pabandyt, todel kad nori mamos demesio. Reikia kalbetis, aiskinti ir bus viskas gerai.

    vinipukas

  4. 2

    manau kas nauja visi nori isbandyt nesvarbu ar berniukas mergaitisku ar mergaite berniukisku uzsimanytu darbeliu,bet reik aiskint,ir isaugs,lai eina paziuret kaip tete skutas gal patiks :)

    mamulyte

  5. 2

    Manau,kad tai nera gerai..Turiu viena pazystama,kuris irgi nuo mazens kopijavo mama,ir ka,siuo metu jis gejus...

    laiminga1993

  6. 1

    nera tai blogai,bet kas kart vaikui reikia vistiek pasakyti kad berniukai taip nedaro.nuo mazens visda viska reikia paaiskinti

    Anonimas

  7. 1

    nieko blogo cia nera.. prisimenu savo vaikyste, kai mociute lakuodavo savau nagus, eileje stovedavom ir as ir mano brolis... brolis buvo irgi panasaus amziaus, kazkur apie 4-5 metus. bet galiausiai isaugo ir dabar yra visiskai normalus 17m vaikinas, tad jaudintis tikrai nereikia del to, tiesiog vaikai visada kartoja tai ka mato.

    Anonimas

  8. 1

    ,,VINIPUKA'' patikek savo vaikuj skiriu visa savo demesi ir laika. Turiu pedagogini issilavinima darbui su vaikais.Tad nagu per dienas nelakuoju;) bet prisiziuriu , kaip visos normalios moterys.Tiesiog norejau suzinoti svetimu zmoniu nuomone... Beje tai pat manau, kad tai tiesiog vaiko smalsumas, su laiku atsirinks kas yra kas...

    dovile27

  9. 1

    Panašaus klausimo norėjau paklausti, tik mano vaikui 1,7m ir jis mane kopijuoja, pasiėmęs akių pieštuką atseit apie akis apvedinėja :D

    Manau ,kad nieko čia tokio gal..

    Pabuciuok

  10. 1

    mano vyrui sunui kai buvo 5 m ir domejosi lelemis kartu buvo pusserere jam viskas buvo idomu ka veikia jo amziaus mergytes. net torta buvo uzsiprases 5 gimtadieniui su barbe. bet kiek paaugo ir viskas praejo. manau jusu vaikui toks amzius. nedrauskit vaikui tas kasidomu tik aiskinkit skirtumus tarp mergyciu ir berniuku. manau po poros metu tai bus ir jam juokinga.

    wiktoriuke