Atsakymai

  1. 2

    Kai buvau persalus sloga nuo manes uzsikrete ir mano maziuke.

    mamyciuke

  2. 1

    na seip negerai persalimas,pasitark su gydytoja ,

    ervijota

  3. 1

    Jei maitini vaikuti, tai kaip tik jam nieko nenutiks, nes su tavo pienu gauna ir imuniteta ligai.

    Indruke

  4. 1
  5. 1

    jei sloga, tai niekur nepabegsi, mums teko abiems su maziuku nosis pavarvint, tik nesupratau ar jis nuo manes ar as nuo jo pasigavom. Po savaites praejo.

    vinipukas

  6. 1

    persalima labai greit isigydziau su druska ir vandeniu-purksdavau i nosi,skaudejo ir gerkle ir slogavau,tai taip per trys dienas pasveikau

    Aureluze

  7. 1

    jei tik truputi,nieko tokio,bet jei rimtai persalai,kreipkis i gydytoja.

    gintarep

  8. 1

    Jei nerimta liga, manau, kad nieko neatsitiks, jei nepraeis tad siūlyčiau nieko nelaukti ir kreiptis pas gydytoją, paskui gali būti komplikacijų, linkiu greičiau sveikt, sėkmės :)

    ernesta3

  9. 1

    aš irgi buvau peršalusi, kai dukrytei atrodo, tris mėnesiukai buvo. tai bandžiau gydytis liaudiška medicina, o slogą tai irgi purškiamais vaistukais gydžiau. sirgau apie savaitę laiko, bet stebėjausi, kad dukrytė visiškai neužsikretė. Maitinau ją savo pineliu, tai matyt jos imunitetas stiprus buvo.

    Shoricel

  10. 1

    Jei labai sloguoji ar kosai, tai vaiksciok namie su kauke, yra vaistinese pirkti, tada maziau sansu apkresti vaikuti. As tai anksciau galvojau, kad jei sergu, tai vaikui visos ligos su pienu nueis, bet daktare sake, kad ne, kad pienukas kaip tik ji saugo :)

    Zui