• 24ats.

    Kiek išleidote pajamų pirmagimio daiktams?:)

    Kai pagalvoju,reikės ir to ir ano,susidarys nemaža suma ir vis mąstau ir tikrai tokie daiktai vaikui bus reikalingi,pvz.kaip vystimo stalas (tas stalas ant spintelės viršaus,o kai pakeli viduj vonia)...
    Pirkot tik būtiniausius daiktus daiktus ar visgi pirkot ir dar kokių papildomų daiktų?

    laiminga1993Įranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Pirkau butiniausius daiktus, o nemazai dar ir dovanu gavom, kas padovanoja, kas atidave jau naudotus.

    Robertele

  2. 2

    tikraj labai daug pirmagimiai isleidom..nes viska pirkom nauja,nieko dowanu negavom..vystimo stala tajp pat pirkom, bet mes ji uzsideje ant skalbimo masinos,mokejom apie 60lt.,pataline tajp pat..ir su viskuom atsejo netoli 3000lt.. o antram waikuciuj tiek neislejsim nes wiskas panasiaj liks nuo pirmosims

    Anonimas

  3. 2

    Su vezimeliu,lovyte,ir visu reikiamu drabuziu krepseliu (drabuzeliu atsarga iki 6menesiu),bei maitinimui priedais,higieniais reikmenimis- bendra islaidu suma 700Lt! (nieko nepirkau nuo nulio) isskyrus higienines prekes.
    cia neiskaiciavau pampersu, tai vienam menesiui man jie atseina 30Lt. O maistui,tai iki 7 men. gere mamaos piena,tai irgi nieko nekainavo.

    Anonimas

  4. 2

    Pirkau tik būtiniausius daiktus, rubelius, žaisliukų šiektiek, lovytę ir jos priedus, pataliukus pati siūvausi, merliukus ir.Vežimuką pirkom su lopšiu ir kėdute iškart,vonelę na ir aišku higieninės prekės visos.Be reikalo pinigėlių neleidom, pampius pirkom kai gimė daugiau nes buvau perspėta, kad gali bert, buteliukų nepirkau gavau dovanų, bet neprireikė nes valgė mamos pieną, reikėjo jų tik nuo pusmečio arbatai. Soskytes gavom dovanų, bet nereikėjo nes spjovė. Pientraukį pirkau kai suėjo 4 mėn, nes mamai reikėdavo į darbelį išlėkt.

    rasarockina

  5. 2

    oi daug,apie 800lt tai tikrai, gal net daugiau, nes visko daug reikejo ir zirkluciu, muiliuku, kremu ir pampersu bei t.t.

    Esta

  6. 2

    pirkau ko reik,jokio vystymo stalo nereikejo,lova naudojau ir nemeciau pinigu i bala :)

    mamulyte

  7. 2

    sunku pasakyt kiek isleidau nes daug ka gavau dovanu (drabuzeliai,vonia,lovyte, antklodele,patalyne) pirkau tik vezima .kaldryte tai net 100 lt gal neisleidau

    Raimonda20

  8. 2

    pirkau tik būtiniausius daiktus,ir taip nemaža suma pinigų susidaro :) , daug ką atidavė draugai,pažįstami,kaimynai :) , tikrai nepirkit vystimo stalo ir be jo galit apseiti.

    nežiniukė

  9. 2

    Pirkom tik butiniausius daiktus.

    Jolka123

  10. 1

    Jei tiesą pasakius - nieko. Turiu daug gerų draugų ir gavom viską ko reikia labiausiai dovanų, tik vėliau pradėjom pirkti, pientraukį, buteliukus ir t.t.

    safyra