• 10ats.

    Kanceliarines prekes mokyklinukams. Kur ir kokias pirkti?

    Ruosiant vaika i mokykla, kur perkate kanceliarines prekes, kur labiau apsimoka? Ar kur didesnis pasirinkimas? As is Vilniaus. Dekui.

    Rasele6-12 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Prekybos centruose, juk daba dideles nuolaidos apsimoka.

    kristulele

  2. 3

    Rasele,as kai dar mokiausi ir buvau zemesnese klasese tai kiekvienais metais pries mokslo metus vaziuodavome apsipirkti i gariunus:)ten rasdavo visko ir tikrai nedidelemis kainomis...kaip yra dbr tai tikrai nzn,ar kainos pasikeite ar liko kazkas panasaus:)

    Doviliuke

  3. 3
  4. 2

    Dažniausiai perku sąsiuvinių, rašiklių, spalvotų ir paprastų pieštukų, poperiaus balto įpakavimą, įmaučių,gerų flomasterių, lipnių juostelių ir poperiukų, penalą. Svarbiausia- kuprinė. Patinka Senukose, Norfoj, IKI, perku ir maximoj.

    Danulexia

  5. 2

    tik prekybos centruose, nes ir pigiau, o turguose kainos uzkeltos o i speckanceliariniu prekiu parduotuves irgi brangu

    kristuliukas

  6. 2

    Na, turbut labiausiai apsimoka pirkti didziuosiuose prekybos centruose, nes ten ju daug, pigesniu ir dar plius nuolaidu daug buna. Ana savaite Maximose buvo net 40% nuolaidos mokyklinems prekems, Maximos bazeje su kortelemis visoms prekems visada 10% nuolaida. O paprastose kanceliariniu prekiu parduotuvelese galima pirkti tai, ko nerandi PC. Manau, taip butu optimaliausia.

    Agne

  7. 1

    mano vyresnele keliaus i pirma klase jau, tai as viska pirkau Maximoje. ten ir akcijos nemazos yra. nes kiek ziurinejau kitur, tai kainos uzkeltos.

    ausra2

  8. 1

    Jei reikia kancialiariniu prekiu, tai perku STAIPOJE.

    jurc

  9. 0

    as siulyciau internete paziuret, ten taip pat labai pigu ir labai didelis pasirinkumas:)

    Anonimas

  10. 0

    maxima perku viska kadangi viskas vienoja vietoja nereika vaiksciot po begales parduotuviu ir su nuolaidomis tikrai susitaupo

    pukelis2009