• 6ats.

    nestumas uk

    Sveikos esamos ir busimos mamytes:)turiu klausymuka nes kiek visur ieskojau tikrai nerandu,mums uz dieneles jau bus 21 savaite,gyvenam uk,ant dienu dare skana,ziurejo apie 20 minuciu viska matavo pilnai tikrino lialiuka viskas pas mus super esam sveiki ir augam,aisku tai geriausia zinnia,gale paklausem kas bus,tai is kart pasake mergyte,bet nei parode nei ka,ir atidave mano kortele,bet nei pasake nei kiek sveria,nei koks jau ugis na nieko,ir daugiau skanu nebebus,o jokio konkretumo nesuzinojom,du kartus priejom paklausem sako viskas gerai,vaikelis sveikas near ko nerimauti,tai po tokios apziuros net nesitiki kad dukryte bus,ar jusu apziura tokia buvo,ar pasake Jums kaip ir kas su vaikeliu?nes kaip su pirma dukryte LT buvo labia issamiai viska pasake man:/

    mamuskaIr vėl nėščiaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    na jo keistai kad nepasake,lyties manau daugiau netikrinsim tikiosi viskas bus gerai,nes pasake viskas gerai grizti nieko nebereikes tai aciu dievuj,o visa kita rubeliai,ir t.t. pradziai supirksiu nedaug neutraliu spalvu o poto ziuresim jau:)

    mamuska

  2. 1

    Matyt dar mazai UK esi, kad tave stebina ju medicina :)
    Visu pirma, jei ji pasake, kad viskas gerai, vadinasi tikrai su leliuku yra viskas gerai. Jeigu butu pastebejus ka nors negero, butum iskart gavus nurodymus uzsibukint appointmenta pas gydytojus. Nes tas zmogus kuris atlieka skana, nieko pats nesprendzia, jis tik pasako/paraso ka mato, todel mazai ir komentuoja. Komentuoja akuseres ir kiti gydytojai pagal skano duomenis.
    Kitas dalykas, leliuko ugio cia net gimusiam nematuoja, tai tu nori kad jam dar negimusiam pasakytu :) o svoris, galvytes apimtis, pilvuko apimtis, slaunikaulio ilgis yra surasyti lape, idetam i tavo knyga po skano. Taip kad nepatingek issivert terminus ir viska zinosi.
    Del lyties - cia jau sudetingas klausimas. Bet koks specialistas ir bet kurioj saly gali apsirikt. Nors kiek turiu draugiu, pazystamu gimdziusiu cia UK, nei vienai dar nesuklydo, bet jei jau taip nepasitiki, eik privaciai ir pasidaryt dar viena skana.

    Vita_321

  3. 1

    Nu tikrai keista. As eiciau dar ir pas kitus specialistus,tokiu atveju,jei zinoma yra is ko ten rinktis,ir galimybe ja pkeisti.Tokia nieko nepaaiskinanti ir manes netenkintu.Ypac jei negaunu atsakymo i uzduota klausima.Gal jos kompentencija neatitinka dirbamo darbo.Bandykit kitur kreiptis.

    Anonimas

  4. 1

    o kaip dare skana kaip paziurejo visus organus,ar pasake vaikiuko svori ar aplamai suteike informacija,nes norejau suzinoti kaip ir su pirma o cia nieko,knyga nescios dave atgal ir viskas daugiau atseit skanu nebus na keista man cia

    mamuska

  5. 1

    Labai iteketi kad 100% bus mergyte,tai nevertetu.Nes visaip buna,pasitaiko ir netikslumu.Svarbu sveikas leliukas.Man skelbe kad bus mergyte,poto paneige nes laukiamas berniukas.Ir echo dare per visa nestuma,net 4 kartus.O finale turiu visgi mergyte.
    Bet zinoma gali ir labai aiskiai matytis.
    As tai kad netektu berniuko rengt ruzavai,o mergytes melynai, tai visa kraiteli pirkau neutraliu spalvu,kas tinka abiems. ir visa problema isspresta. Ir vardukus zinojom,kokius duosime issirinke abiems,dar net nepradejus leliuko.
    Tik va vezimuka turejau melynai zydra,nes tiesiog negalejom atsispirti kainai,uz tokia kokybe.

    Anonimas

  6. 0

    as abu vaikus gimdziau uk.abiem nustatydami lyti nesuklydo:)ka sake kad turesiu tas ir gime.nepergyvenkit labai.viskas yra knygoj suradyta nuotraukose.svarbu kad vaikas sveikas.jei butu per mazas lieptu skana uzsisakyt.man su antruoju lelius mazas buvo tai kas dvi savaites skanus dare.gime maziukas,bet sveikas:)sekmes jums:)

    skruzdux