Atsakymai

  1. 2

    Pirma karta girdziu. Kam ta liezuvi valyti su soda??

    Yuki

  2. 2

    Na mums buvo pienlige ir tik tada liezuvis buvo pabales,bet valeme mes su Daktarin tepaliuku.

    Ermita

  3. 2

    Gydymas

    Svarbus burnos šarminimas (nes grybelis mėgsta rūgščią aplinką). Patartinas burnos valymas 2 proc. sodos tirpalu (2 šaukšteliai sodos ištirpinami stiklinėje virinto šilto vandens). Burnytę reikia valyti prieš ir po maitinimo. Taip pat svarbu valyti krūtis, čiulptukus.

    Anonimas

  4. 1

    valiau su soda ir aš, kam tą tepaliuką pirkti, kai sodos tikriausiai pas visas namuose yra.
    mano didžiausiai buvo labai baltas liežuvėlis pasidaręs, tai seselė pamokino, kad pasidaryt sodos tirpalo, 1 šaukštelis stiklinei šilto vandens, su marliuku pamirkai ir valai, po to nuvalymo gal dar kartelį valiau ir viskas praėjo. kitiems vaikams irgi kartais pavalydavau jei matydavau kad liežuvėlis bala.

    auvilė

  5. 1

    klynikose daktarai israse mano vaikui daktarin kai buvo jam pora men, be to nereik jo visa tutele duoti, o minimaliai lb lb.

    Anonimas

  6. 1

    daktarin galima vaikui tepti nuo puses metu,mes turejom pienlige tai daktare sake su sodos tirpaliuku 1saukstelis ant stiklines,ir pamirkyti soske jei vaikutis ja ima i sodos tirpala ir duoti jam

    dute

  7. 1

    as saviskiai valiau burnyte su soda, iberkite sodos viena arbatini sauksteli:) i karsta vandeni, palaukite kol atves ir su merle pavalykite:)

    Esta

  8. 1

    su soda galima vaikuciui liezuviuka valyti, kazkada internete skaiciau. tik bijau pasakyti kokios proporcijos. meginkite geriau seimos gydytojai pasiskambinti ir pasitikslinti :)

    samsung1992

  9. 1

    jei pienlige daktarin tepaliuka naudokite. nemanau kad jums patiktu jei su soda lieezuvi valytu o ka jau kalbeti apie vaikiuka

    Anonimas

  10. 1

    Na dekui,kad mes misinuka geriam tai gal nuo jo cia jis baltas,kol is krutines maitinau tai nebuvo lyg ir baltas.Net nezinau kaip atskirti,ar jei pienlige.

    Neringa53