Atsakymai

  1. 3

    Negalima tiesiai ant saknu pilt vandens, reik i lekstute, nes pradeda put saknis.

    kristulele

  2. 3

    as taip pat auginu pinigu medi vadinama,megsta gan dregnai,bet savaji kartais pamirstu palaistyt tai kai pradeda geltonuot lapai pamatau ir palaistau0-gyvas dar :) :) :) o saule tai begalo megsta,pas mane ant palanges tai kai sokosi augt labai greit ir daug paaugo,o kur stovejo ant spinteles toliau nuo lango vos vos paaugdavo per metus...

    Milana69

  3. 2

    jie megsta saule, reikia reguliarei laistyti ir turetu gerai augti.:)))) pas mane tai auga:))))))))))))))))))

    mamyciuke

  4. 1

    baveik jokios,jis nemegsta dregmes tad auga geriausiai pas tu kurie seip geliu nepaaugina

    ervijota

  5. 1

    Auginu pinigu medi 5-6 metai. Dideles prieziuros jam tikrai nereikia, stovi sauletoje vietoje,palieju karta i savaite, zydi ilgai (panasus i kalijos zieda). Sitaip jis uzaugo apie pusantro metro aukscio.Persodinti ji jau sunku. Man si gele labai grazi, bet perdidele.

    Linute39

  6. 1

    nemokejau as jo priziureti, tad jau jo nebeturime:(((

    mysteryy

  7. 1

    Pirmą kartą girdžiu, kad pinigų medis žydi???? Ir dar du kartus per metu? Na man kažkas pasakojo "pasakas", kad norint, kad jis sužydėtų, tai reikia ne laistyti, o tik apipurkšti vandeniu lapus. Bandžiau, bet nieko nepavyko. Nors pvz., mano "medis" stovi ant žemės, ir visai gerai auga, žaliuoja. O laistyti tai laistau kai prisimenu. Nes man su gėlėm irgi vienas vargas:)

    elegancija

  8. 1

    stovi jis pas mane balkone ir mato tik rytine saule. palaistau tris kartus per pora savaiciu. auga ir greitai

    ddaivute

  9. 1

    o as kiek zinu kad pinigu medis nemegsta dregmes,reikia saikingai ji laistyti as tai ir darau,bet va stovi jis pas mane ne ant palanges ir nieko leidzia vis naujus stiebelus

    iirina

  10. 1

    O man kartais atrodo, kad tokioms gelems ir zmogaus meiles reikia. pas mane visos geles numirsta, tik gyvos liko dvi, vyro dovanotos. O pas anyta visos kuo puikiausiai auga, ir du pinigu medziai. Ji juos laiko arti lango, kad gautu kuo daugiau sviesos ir daznai palaisto, lapelius nuvalo, tai ne karto net nebuvo pageltonave.

    Agne