• 10ats.

    nugaros skausmas

    Labas, moteraites!turiu bedele,turiu baisini nugaros skausma man 34 savaites,pilvas nera labai didelis kad nuo svorio skaudetu ta nugara.Vakar ir sendien tiesiog plesia nugara ir skausmas nueina i desini kluba koja.Su pirmu nestumu tokiu bedu neturejau...Norejau paklaust ar buvo kam nors taip ir ka daret ar nieko nedaret tik kentejot?:)

    daiviki88NėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Aš irgi tokius skausmus jutau nėštumo gale, ta tik vyro masažai ir te padėdavo

    safyra

  2. 1

    man taip buvo, daktare sake kad nesioti reikia dirza, as nenesiojau nes buvo nepatogu begalo.. tad kentejau skausma..:) beto man visa nestuma nuo pat pradzios begalo skaudejo nugara, teko kenteti..

    Esta

  3. 1

    Mano pilvukas buvo visai mažas, bet į pabaigos mėnesius paskaudendavo. O ėmiausi tik tokių priemonių kaip masažas

    Ganešas

  4. 1

    Aš turiu tą problemą. Tai vienintelė išeitis - daryti tempimo pratimus nugarai ir šiaip prasimankštinti. Tada tikrai padeda, tik reikia daryti kasdien po 1-2 kartus.

    Ievu

  5. 1

    na as gyvenu vokietijoje,viena karta nuvykau i ligonine su netikrais saremiais,tai daktare su tokia pasaipa apziurinejo,kaip kokia piemene :)

    daiviki88

  6. 1

    geriau negalvok ka sakytu,negi kankinsies,nera juk malonu.paprasyk kad kas vakarais gerai imasazuotu jei yra galimybe

    Anonimas

  7. 1

    as irgi taip galvoju kad koki nerva uzspaude,skausmas tai nezmoniskas.Kazkaip i ligonine vaziuot nei sis nei tas.Jau zinau ka pasakytu,kad cia normalu...

    daiviki88

  8. 1

    oi zinau ta skausma,kaip laukiausi tai ginekologas rekomendavo fastumgel . jei jau negali kentet fastumgeliu pasitepk,tik nepadaugink :)

    nežiniukė

  9. 1

    masazai turetu pagelbeti .cia i isvarza panasu,ir i slenktelio kitokia padedi kuri spaudzia nerva

    Anonimas

  10. 0

    na truputi vakar padejo masaziukas vyras padare :)bet kazkaip vel prasyt vyro nepatogu,kai gryzta is po darbo jam paciam masazu reiketu :)

    daiviki88