Atsakymai

  1. 3

    mums espumizan nepadejo, davem colinox, puikiai nuime diegliukus, dar vysniu kauliuku pagalvele padejo, glostymai pilvuko :)nieko nepadarysi, vaikas ir yra vaikas, nenorekit, kad taip butu jog visada bus ramios naktys ir dienos.

    shirsyte

  2. 1

    pasikartosiu:
    Atsiseskit ant lovos, sulenkit kojas, ant keleno pasiguldykit leliuka, kad pilvukas butu ant keleno. viena ranka laikykit leliuka, o su kita pagal laikrodzio rodykle masazuokit nugaryte..

    pasiguldykit vaikeli ant saves ir miegokit..

    Robertele

  3. 1

    Pirmus menesius taip jau buna... nereikia tik visokiu vaistu is eiles duoti.. glostyt pilvuka pagal laikrodzio rodykle, pilvuku pasiguldyt ant savo pilvuko ir glostyt nugaryte. Kuo daugiau glausti prie saves kad jaustu mamos silums. Kanors silto uzdeti ant pilvuko, pvz vysniu kauliukus. Galu gale nukreipti kazkur demesi, paniuniuoti kazka, padainuot, kazkaip atkreipdavau demesi. ;-) aisku dar ziurint kiek jam skauda, jei verkia iki pamelynavimo tai daug sunkiau, gal jau tada i ligonine skambinti.. mums kazkaip pavykdavo nuraminti, nebuvo labai baisu, o ner ko noret, daugumai vaikiuku skauda.

    Greta777

  4. 1

    nieko turesi kentet kur isaugs du ar tris men,cia diegliukai prasidejo ir juo sunku numalsint.susitaikyk mamuk:)

    lijoka

  5. 1

    ka ka, kwiesk greitaja ir i ligonine, ir neduog wisko kas papuola tau gi cia nesuages kad gali 5rusis waistu gert, ka cia bepadarysi, tik i ligonine,

    tikmama

  6. 1

    man ir taip buvo su mazyle,keiciau gal 4 kart misinuka,bet po to sustojau prie hipp ir nekeiciau daugiau nieko,praejo savaite susitvarke pilvukas ir vuduriai,esu tikrai patenkinta,o kartais gali uzdeti ant pilvuko silta pusle,tikrai padeda

    RIMukas

  7. 1

    maniskiai taip buvo gal tik 2 savaites po gimymo, eko man ja naktimis nesiot ant ranku, gluostit pilvuka, tik tada praejo, o poto kazkaip viskas atsistae i savo vezias.

    Esta

  8. 0

    savu pienu reikia maitint vezk pas daktara nekisk vaistu kas ka pasako

    Anonimas

  9. 0

    pabandyk colinox lasiukus mano maziukui tai tik jie ir padejo nuo pilvuko skausmu

    gsmusyte

  10. 0

    o bandete vibrucol zvakutes?
    mums visi tie espumizanai ir sab simplex nepadejo nuo ju ziauriai atpylinejo. bet tas zvakutes dedavau tada kai jam lb skaudedavo pilvuka kas 8 val galima, preidavo kokia 7 min ir jau ramutis vaikas. mes ir su vejeliu dar pusdavom ant pilvuko, siluma padedavo, dar su skiesta degtine masazuodavom pilvuka. sau ant pilvo nuogo pasiguldydavau ji nuoguti, uzsiklodavom ir kazkiek apmazedavo tie skausmai.
    na tiesiog gyventi ir laukti kol viskas atsistos i savo vezias. pasibaigs pilvo reikalai prasides dantys, ten ir ne ka lengviau buna

    Anonimas