Atsakymai

  1. 2

    Pradejo daryt i puoduka 1.5 m .Anksciau sodinamas nesileido, o as neverciau ir streso vaikui nevariau. Atejo laikas ir pradejo daryt i puoduka. Mes paprasta puoduka pirkome, bet pakeiteme net keleta, kol atradom patogiausia.

    kvapni_feja

  2. 2

    http://www.mamanija.lt/klausimai/39312/mamytes-kaip-jus-ypratinote-savo-maziukus-sestis-ant-puoduko-ir-nuo-keliu-menesiu-pradejot-sodinti

    http://www.mamanija.lt/klausimai/13886/naktipuodis-nuo-kada-siulote-pradeti-sodinti-vaika-ant-naktipuodzio

    http://www.mamanija.lt/klausimai/4124/kokio-amziaus-vaika-pradeti-sodinti-ant-naktipuodzio

    http://www.mamanija.lt/klausimai/41663/nuo-keliu-menesiu-ar-metu-pratinot-vaika-sedeti-ant-puoduko

    http://www.mamanija.lt/klausimai/43811/nuo-kokio-amziaus-pradejote-vaika-sodinti-ant-puoduko

    vien ivedus i paieska zodi puoduk ismeta bene 6 psl klausimu su tuo susijusius. . Taip pat gali ivesti i paieska zidzio dali *naktipuod* irgi ismes ne viena klausima

    Anonimas

  3. 2

    mes nuo metu sodinam jau, grojancio bijojo todel nesedo, paprasta nupirkom ir is kart prilipo.

    Anonimas

  4. 1

    nuo 2m8men,turim paprasta puoduka

    ruta26

  5. 1

    mano vaikui jau metukai ir aštuoni mėn. bet į puoduką daryti dar nepratinu. Mačiau laidą, kurioje buvo teigiama,kad vaikas pradeda suprasti nuo dviejų metų apie gamtinius reikalus, todėl tada geriausia be jokio streso abiems pradėti mokyti daryti į puoduką

    Pabuciuok

  6. 1

    ai tiesa, o puodukas musu paprastut paprastas, be jokiu grozybiu, kai jis bijodavo sestis, tai kartu apklijavome lipdukais graziais, bet kadangi jis turi savo kambary tai pasislepes viska nudraske.

    tikmama

  7. 1

    ai bandziu ir kai metu nebuvo, ir virs metu, truko kantrybe tiekto sakau, tada kai 2 metai buvo, db siai dienai mums 2 metai ir 9 men, ir mes jau 3 menesius is vis pampersu neperkam, ir nakti labai laisvai ismiega, pries nakti pasisioja ir tik ryte, anksciau bijodama, kad neprisisiotu lova dar nakti kelis kartus eidavau, db jau nebe, per tuos 3 men neim kart nebuvo avariju.

    tikmama

  8. 1

    as sodindavau nuo 6 menesiu, bet po to matau kad cia nieko nesigaus, pradejo dukra riestis ir stoti, tai neklause visai :D nerode jokio noro sedet, tai pamaniau, kad taip ar taip ji net nesuvokia ka cia reikia daryt, dar per mazute, todel pradesiu nuo kokiu metuku :) o turim puoduka paprasta, negrojanti, nes zinau daug pavyzdziu , kad vaikiukai grojanciu puoduku labai issigasta :)

    shirsyte

  9. 1
  10. 1

    Gal nuo 8 men., puodelis buvo grojantis- tiko, neissigando :) O kodel toki rinkomes, net nezinau, tada taip norejau, dabar irgi toks pats bus antrajam, nes liks puodukas nuo dukrytes, o kol jo prireiks, dukra jau juo nesinaudos :)

    AgnesDarija