Atsakymai

  1. 3

    kai buvom kaime pas mociute, vaikas nuejo i tvarta pas vistas o isbegdamas reke vista kakoja kiausiniais!!! :D

    roxana8265

  2. 3

    siandien dukryte isbarsciusi papugu maisteli saukia: "kas cia, LEja prisidirbo, ajajaj " :D

    Anonimas

  3. 2

    Mažoji rūpestingai šuns ėdalo maišiuką psiėmus įpilt valgyt norėjo, tai kai pripylė pilna virtuvė buvo. Teko mamai rinkt. Dar labai juokinga man budavo kai į visus kreipdavosi mama.

    rasarockina

  4. 2

    Prieš savaitę išmoko pasakyti žodį Ačiū. Tai užvakar buvo atėjus paštininkė, o tas tiesia rankas ir vis sako: "aaaaaatsiu, aaatsiu" , tipo duok jam tą voką atneštą, jis matai paims :D o pasirodo tas vokas buvo ne mums, tai paštininkė išėjo, o tas dar koridoriuje rėkė beišeinančiai paštininkei ištiesęs ranką : "aaaatsiu"

    :DD


    o taip pat kai buvom vaikučių ugdymo pamokėlėse ir kai mokytoja dainavo dainelę, tas užsikimšo ausis ir stovi :DD

    Pabuciuok

  5. 2

    As dukrytei sakau pries miega, paprasyk devulio kad tau duotu saldziu sapnu, o ji pagalvojo ir sako dievuli dievuli duok pinigu,as pradejau juoktis, o ji nesuprato kodel. Dar buvo kad kazka prisidirbo, o as sakau oi koikia negera tu, o ji man sako visa i mamyte.nezinau is kur ji taip atsake, jai 1.8 men

    Tnijole

  6. 2

    Sios dienos perliukas.Tarkuoju bulves blynams,tai mazoji klausia Cia blynu namai?

    grirute

  7. 1

    sudedavo lupas kaip zuviukas:)kam idomu mano profilyje yra viena foto:) kai gime dazdai darydavo tai:)

    Panterrrele

  8. 1

    Parveze namo vyras supama arkliuka, o dukryte jo bijojo ir nejo prie jo ta diena, paskui ryte man rodo ant kojytes melynes ir sako: muuu koja popa,atseit, kad arkliukas jei kojytes suzeide, todel ji ir bijo jo...

    estrella181

  9. 1

    man buvo ne tiek juoko, kiek dziaugsmo, kai dukryte ziurejo i mane, as stipriai uzsimerkiau ir ji tada visa diena taip maivesi :) ir juokemes ir dziaugemes :)

    shirsyte

  10. 1

    man juokinga kaip mano vaikas kaip nenori jau valgyti tada kai duodu sauksta su maistu i burnyte koseja apsimedynedama:-)

    ABMamyte