Atsakymai

  1. 3

    Cha, tokio dar negirdejau, jau tie prietarai vieni uz kitus originalesni :)

    O kas bendro tarp kaciu ir nestumo - vienintelis dalykas ko nerekomenduoja gydytojai, tai nesciajai keist kates tualetine dezute, nes yra tikimybe uzsikresti toksiplazmoze. Tegu tai daro kiti seimos nariai.

    Vita_321

  2. 2

    Drauge augina kate ir siuo metu turi 3 vaikus,aklumo pozymis nepasireiske,vadinasi tai nesamone.:)
    As pati laikiuosi ir auginu kate.Sita pirma karta girdziu.
    Tik kad keisti katino tualeto negalima,bet su tais keitimais,jeigu katinas didelis,negi jis dar daro viduj?
    mes savo katina ismokinom nuo mazu dienu eit i lauka ir ten daryt savo reikalus..

    laiminga1993

  3. 1

    Aklas - tai labai abejoju, bet būna katės ligas nešioja, kurių pasekoje, silpsta regėjimas. Šiaip, nėštumo metu yra tyrimas dėl gyvunų namie, paklauskit ginekologės - patars

    Ganešas

  4. 1

    Ko tik zmones neprisneka...Mano uosviene yra sventai isitikinusi, kad per nestuma moteris negali ne i kates puse ziureti, nes vaikas tikrai 100proc gims alergiskas gyvunams, pasakojo man ji daug pavyzdziu kaip tam ir anam va buvo, baisiausia, kad ir vyra mano nuteike taip, tai sis mano mylima kate dar jo dovanota isgabeno is namu, kas man buvo skaudu. Bet mama augina mano kate, tai vistiek as su jom kontaktavau, ir vaikas gime nei alergiskas, nei aklas:-)

    Anonimas

  5. 1

    pirma kart girdziu tai, netikiu ir mano vaikai gime sveiki (pfu pfu pfu)

    mamulyte

  6. 1

    Mitas. Auginu namie katina ir dukryte gime sveika...

    estrella181

  7. 1

    Lauraops, ačiū už informaciją :)

    Anonimas

  8. 1
  9. 1

    Neglostyk kačių!

    L. Katės - toksoplazmozės bakterijų platintojos. Požymiai: karštis, nuovargis, gerklės skausmas. Padariniai: persileidimas, priešlaikis gimdymas, būsimo kūdikio sveikatos bėdos. Kaip apsisaugoti? Netvarkykite katės ,,tualeto”, tegul tai daro vyras, draugas, kiti šeimos nariai. Plaukite rankas kiekvienąkart paglostę katę.

    G.,,Jei šeimoje visada gyveno katė, moteris jau bus įgijusi imunitetą. Žmogus, kartą susidūręs su toksoplazmozės bakterijomis, perserga ikiklinikine forma, organizme atsiranda antikūnų ir gali būti ramus - nebesusirgs”.

    Anonimas

  10. 1