• 8ats.

    Kokio amžiaus buvo jūsų vaikas, kai išmoko stovėti nesilaikydamas?Ar kai išmoksta vaikas stovėti iškarto ir išmoksta savarankiškai eiti?

    Gelele13JudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    10 mėnesių, bet vaikščiojo tik po poros mėn. savarankiškai.

    marcipana

  2. 4

    ismoko stoveti 10 men, pradejo eit 1,2 m .

    estela24

  3. 4

    Manoji savarankiskai sedejo 7men,8-9 ropojo ir atsistodavo .10men isikibus apeidavo lovyte, o 12 men jau tapojo savo kojytemis.

    Anonimas

  4. 4

    Agnieshka, Jūs neskleiskite tokios informacijos. Vaiką tik sodinti pradėti galima nuo 6 mėn. Ir tai atsargiai, o jūsų vaikas jau stovėjo tuo metu.

    Mamytės,jei jums rūpi vaikučių sveikata ir ateity tiesus stuburiukas, jokiu būdu nesielkite kai agnieshka. Tai yra neatsakingas tėvų elgesys , noras pasipuokuoti prieš kitas mamas,kad jos vaikas jau kažką daro anksčiau už kitus.

    Aš asmeniškai labai saugojau savo mažylį, Sodinau jį labai retai, o kai pats išmoko ropoti, tai buvo beveik 8 mėn. tada išmoko ir pats atsisėsti.

    Pabuciuok

  5. 4

    nesilaikydama stoveti ismoko gal 10men o 11 jau ejp pirmus zingsniukus pati. tiksliau ne tiek ejo kiek isibegedavo ir begdavo kiek kojos nesa kad spetu nubegti i kazka isikibti :)

    arcita

  6. 3

    ismoko stoveti 10 menesiu,vaikscioti pradejo lygiai 12 menesiu

    ruta26

  7. 3

    10 mėn.

    o 10,5 mėn išmoko pats vaikščioti

    Pabuciuok

  8. 3

    mao vaikas ismoko stoveti nesilaikydamas apie 6,5 menesiuko,o vaikscioti po truputi paeina kokius penkis zingsnius ir griudavo tai apie 8 menesiuku

    ABMamyte